Het vinden van een goed bedrijf dat jou kan helpen met je ZZP administratie is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Toen ikzelf op zoek was naar een goed ZZP administratiekantoor kostte het me een behoorlijke moeite om de juiste match te vinden op dit gebied. Gelukkig kreeg ik op een gegeven moment de tip om eens op de website kalmabalans.nl te kijken. Dit zou het kantoor zijn voor ZZP administratie en daar moest ik natuurlijk wel even achter komen! Ik kan je vertellen daar was inderdaad geen woord van gelogen. Bij dit kantoor weten ze waar ze mee bezig zijn op dit gebied.

  • Inboeken van inkoopfacturen
  • Opstellen en versturen van verkoopfacturen
  • Aangifte inkomstenbelasting

Het is daarnaast ook heel erg fijn dat ze bij Kalma Balans zich hebben gespecialiseerd in de ZZP administratie. Dit betekent dat ze zich niet ook nog eens hoeven te focussen op veel andere administraties van andere soorten bedrijven. Hier kan namelijk behoorlijk wat verschil inzitten. Ik vind het zelf altijd een prettig idee wanneer een bedrijf echt laat zien dat ze zich ergens goed in gespecialiseerd hebben. Op die manier kun je er voor de volle 100% op vertrouwen dat ze hier weten waar ze mee bezig zijn.

Vraag hulp bij het doen van de ZZP administratie

Een van de dingen die ik vaak bij mede ZZP’ers zie is dat ze er vaak veel moeite mee hebben om bepaalde taken die ze moeten uitvoeren binnen hun bedrijf uit te besteden. Toch kan dit wel degelijk een zeer goed idee zijn. De afweging die hier vaak in gemaakt wordt, is dat ze niet te veel geld willen uitgeven. Maar hier staat natuurlijk wel tegenover dat je vervolgens een hoop tijd kwijt bent aan het doen van je eigen ZZP administratie. Als jij zeker wilt weten dat dit allemaal op de juiste manier gebeurt, dan kun je er maar beter voor kiezen om jouw ZZP administratie over te laten aan iemand die hier daadwerkelijk verstand van heeft. Dit scheelt jou namelijk aanzienlijk veel tijd en die kun jij dan weer veel beter besteden aan andere zaken binnen je bedrijf. Ik ben zelf erg blij dat ik deze keuze in het begin gemaakt heb. Ik hoef mij nooit zorgen te maken over het doen van de administratie van mijn bedrijf. Dit wordt allemaal netjes voor me gedaan! Ik heb ze bij dit bedrijf ook nog nooit kunnen betrappen op het maken van een fout, het is dus zeker de moeite waard om hier eens te informeren naar de mogelijkheden die ze bij dit bedrijf aanbieden.

Geef jezelf meer tijd

Als ondernemer zul je keer op keer voor moeilijke keuzes komen te staan. Neem je nu wel of niet de opdracht van die ene klant aan? Welke dingen doe je zelf binnen je bedrijf en wat besteed je uit aan andere bedrijven? Ook wanneer je net als ik al enkele jaren je eigen bedrijf hebt gehad, dan blijft het toch altijd weer lastig om de juiste keuzes te maken. Een ding kan ik je in ieder geval op het hart drukken, het is nooit een verkeerde keuze om te gaan voor de optie om jouw ZZP administratie uit te besteden. Dit zal je namelijk een hoop meer tijd opleveren en dat kan echt uitlopen op veel meer inkomsten. Dat is uiteindelijk waar je naar op zoek bent! Op de website kalmabalans.nl kun je onder andere een offerte aanvragen voor de diensten die ze hier aanbieden. Dat is een goed begin!