De zomer komt er binnenkort weer aan en dat betekent natuurlijk dat de barbecue ook weer aan mag. Ben jij ook zo’n echte man die graag een lekker stuk vlees grilt op de barbecue? Dan maak je natuurlijk ook graag gebruik van een echte barbecue die op houtskool of briketten werkt. Een houtskoolbarbecue heeft meerdere voordelen ten opzichte van een elektrische barbecue of een gasbarbecue. Het grootste voordeel is natuurlijk die iconische barbecue-smaak die je alleen kunt verkrijgen door het gebruik van houtskool of briketten. Wanneer je echter zuinig bent op je barbecue, dan weet je ook dat houtskool en briketten vaak veel as achterlaten en je je barbecue dus goed moet schoonmaken. Dit probleem kun je echter verhelpen door het gebruik van kokosbriketten. Kokosbriketten laten namelijk een stuk minder as achter dan traditionele briketten of houtskool. 

Bestel je kokosbriketten bij Kolenboertje 

Wanneer je graag achter de barbecue staat, dan ben je waarschijnlijk wel bekend met het gebruik van briketten of houtskool voor je barbecue. Waar je misschien nog niet bekend mee bent, zijn kokosbriketten. Kokosbriketten zijn eigenlijk briketten die gemaakt zijn van samengeperste schillen van kokosnoten. Hierdoor zijn deze briketten een heel stuk milieuvriendelijker dan gewone briketten. Je hebt voor deze briketten namelijk geen vers hout nodig om deze te maken, maar kun je gewoon restproducten gebruiken die anders toch weggegooid worden. Doordat kokosbriketten gemaakt zijn van samengeperste schillen van kokosnoten, branden deze briketten ook veel schoner dan traditionele briketten. Ze laten een stuk minder as achter, wat natuurlijk weer handig is bij het schoonmaken van je barbecue. Ook branden deze briketten een stuk egaler dan traditionele briketten en volledig geurloos. Dit zorgt er dan weer voor dat je vlees egaler gaar wordt en de smaak van het vlees echt naar voren komt. Deze briketten hebben daarnaast ook een langere brandtijd. Dit houdt dus in dat je langer kunt grillen op een lading kokosbriketten. Je hoeft dus niet tussendoor je briketten aan te vullen wanneer je langere grilsessies hebt of voor veel mensen vlees moet klaarmaken. Wanneer je deze speciale briketten wilt aanschaffen, bestel ze dan bij Kolenboertje. Kolenboertje is gespecialiseerd in het verkopen van houtskool en briketten van topkwaliteit. Bij Kolenboertje kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om te gaan barbecueën: 

  • Barbecues 
  • Houtskool 
  • Briketten 
  • Aanmaakwokkels 

Voor je kokosbriketten ben je bij Kolenboertje dus aan het juiste adres. Naast de vele voordelen die deze briketten hebben voor je barbecue en voor het vlees dat je erop klaarmaakt, zijn deze briketten ook nog eens goed voor je portemonnee. Ze branden langer en heter dan traditionele briketten of houtskool, waardoor je dus minder nodig hebt voor een barbecuesessie. Zo gaat een pak langer mee dan een zak houtskool. Bij Kolenboertje ben je overigens ook verzekerd van een voordelige prijs op alle houtskool en briketten. Je kunt gemakkelijk via de webshop alles bestellen wat je nodig hebt en het wordt vervolgens ook nog een snel bij je thuisbezorgd. Zo hoef je voor een groot pak van deze speciale briketten nog niet eens je deur uit. 

Bestel nu via de webshop 

Als je nu op zoek bent naar kokosbriketten, bestel ze dan gemakkelijk via de webshop van Kolenboertje. Kolenboertje verkoopt houtskool en briketten tegen een lage prijs en hebben daarnaast ook een zeer snelle levering. Wil je meer weten over deze speciale briketten of ze online bestellen? Kijk dan op https://www.kolenboertje.nl/kokosbriketten/. Bij Kolenboertje kun je eventueel ook terecht voor verschillende barbecue workshops en recepten. Neem gerust contact op met Kolenboertje voor advies of productinformatie. 

Lees meer…