Een paar weken geleden was de verjaardag van mijn tante. Ik ga veel met mijn oom en tante om en probeer altijd op hun verjaardagen te komen. Ik ga niet veel met familieleden om, maar ik mag hen allebei graag. Het zijn erg aardige mensen en ik kan gemakkelijk met ze praten. Ze proberen mij altijd te helpen met mijn problemen en staan altijd klaar om advies te geven. Ze hebben zelf geen kinderen, maar hadden die wel graag gewild, misschien staan ze daarom altijd klaar voor mij. Mijn tante had mij van te voren opgebeld om mij uit te nodigen voor haar verjaardag. Ik wist dat een paar dagen daarvoor haar haardroger stuk was gegaan, want dat vertelde ze mij. Ze was erg geschrokken, want haar oude haardroger begon te roken en ze hoorde een harde knal. Gelukkig was ze niet gewond geraakt, maar de haardroger deed het niet meer. Een nieuwe haardroger leek mij een goed cadeau voor haar. Ik besloot om online een aantal winkels te vergelijken en kwam toen uiteindelijk uit bij de Kijkshop. Hier zag ik een mooi apparaat en bestelde de haardroger direct. Mijn tante was erg bij met de haardroger, want ze gebruikte het oude apparaat vaak. Ze was al van plan om na haar verjaardag een nieuw apparaat te kopen, maar dat was nu niet meer nodig. Helaas ging na een week het apparaat stuk. Ze had het apparaat niet laten vallen, of er vreemde dingen mee gedaan, maar het apparaat wilde niet meer starten. Ze wilde graag met de klantenservice van Kijkshop bellen, om het probleem uit te leggen. Aangezien zij het apparaat niet gekocht had, konden ze haar niet helpen. Ik vond het erg vervelend voor haar en zei dat ik de klantenservice van Kijkshop wel kon bellen om het uit te leggen.     

Bellen met de klantenservice van Kijkshop

Ik zocht naar het nummer van de klantenservice van Kijkshop en kwam toen de website http://deklantenservice.nl/klantenservice-kijkshop/ tegen. Ik had deze website nog nooit gezien, maar vond deze site erg handig. Ik kon er lezen waarvoor ik contact met de klantenservice van Kijkshop kon opnemen en waarmee ze konden helpen. Ik zag dat er veel informatie op de website stond van verschillende grote bedrijven in Nederland, de nummers van de klantenservice van deze bedrijven, of andere manieren om ze te bereiken. Je kan er bijvoorbeeld de nummers vinden van bedrijven als KPN, Tele2 en Nuon. Als ik ooit nog een nummer nodig heb van een ander bedrijf, dan kan ik het hier vinden. Toen ik het nummer van de klantenservice van Kijkshop belde werd ik direct netjes geholpen. Aangezien het apparaat zo snel kapot was gegaan kon ik het terugsturen naar Kijkshop. Normaal moet je bij een defect contact opnemen met de fabrikant, maar de klantenservice van Kijkshop gaf aan dat zij het zouden regelen.

Gemakkelijk nummers vinden via De Klantenservice.nl

Binnen een paar dagen had de klantenservice van Kijkshop een nieuw apparaat opgestuurd en dit apparaat deed het erg goed. Mijn tante was erg blij dat ik het probleem voor haar verholpen had. Ik vertelde haar dat ik erg snel het nummer van de klantenservice van Kijkshop had gevonden via de website van De Klantenservice.nl. Ik raadde haar aan om ook deze website te gebruiken, want soms is het lastig om een nummer te vinden van een bedrijf. Ik kan iedereen de website van De Klantenservice.nl aanraden

  • Ik vond op deze website erg snel het nummer van de klantenservice van Kijkshop
  • Je kan er veel nummers vinden van verschillende grote bedrijven in Nederland
  • Over alle bedrijven is ook veel informatie op de website te lezen
Categorieën: Helpdesk en Servicedesk