Als je een magazijn hebt, dan is het uiteraard van belang dat je de spullen snel kunt opbergen en ook weer snel kunt terugvinden. Orde en structuur en een goed systeem zijn dus onmisbaar. Daarom doe je er goed aan om magazijnstellingen te gebruiken. Deze kun je zowel nieuw kopen als gebruikt via Europe Racking. Als je geen orde handhaaft in je magazijn, dan zul je namelijk al snel achter de feiten aan lopen. Het wordt uiteraard alsmaar erger naarmate je meer en meer spullen moet opslaan. Zodra je 10 artikelen moet opbergen, dan kun je vaak in 1 opslag zien welk artikel waar ligt. Maar als je 10.000 artikelen in een magazijn hebt opgeslagen, zonder dat er sprake is van een geordend systeem, dan kan het wel even een tijdje duren voordat je gevonden hebt wat je nodig hebt. Als je op basis van je geheugen een weg wilt vinden in het magazijn, dan is het zeker een zeer riskante aangelegenheid. Om deze reden is het zoals gezegd verstandig om magazijnstellingen aan te schaffen. Deze kun je echter in verschillende soorten en maten krijgen. Welke magazijnstellingen het beste zijn voor jouw magazijn is natuurlijk afhankelijk van het soort artikelen dat je wilt stallen. Voor grote objecten heb je logischerwijs andere magazijnstellingen nodig dan voor kleine objecten. Wil je banden opslaan, dan kun je het beste bandenstellingen aanschaffen en voor het ordenen van artikelen op pallets kun je uiteraard het beste uit de voeten met palletstellingen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je in een magazijn verschillende artikelen wilt opslaan. Als je te maken hebt met een combinatie van kleine en grote spullen, dan moet je daar dus ook passende magazijnstellingen bij uitzoeken. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want voor advies kun je altijd terecht bij Europe Racking. De experts van Europe Racking kunnen je altijd voorzien van een advies. Dus het loont vaak zeker de moeite om gewoon even contact op te nemen en je situatie uit te leggen. Op basis van jouw beschrijving is een medewerker van Europe Racking dus in staat om je te voorzien van advies op maat. Je kunt bij Europe Racking in ieder geval terecht voor de volgende stellingen:

  • Legbordstellingen
  • Grootvakstellingen
  • Bandenstellingen

Voor meer informatie over al deze verschillende soorten stellingen kun je terecht op de website van europe-racking. Je ziet op de site meteen verschillende afbeeldingen van de desbetreffende magazijnstellingen en een beschrijving met het oog op waar de stellingen geschikt voor zijn. 

Gebruikte of nieuwe magazijnstellingen?

Als je op zoek bent naar magazijnstellingen, dan heb je de keuze uit nieuwe of gebruikte stellingen. Uiteraard zijn de gebruikte stellingen goedkoper en in veel gevallen is het daarom ook beter om simpelweg te kiezen voor de gebruikte optie. Het betreft metalen constructies en het feit dat ze gebruikt zijn zal niet leiden tot problemen. De stellingen gaan dan ook jaren mee. 

Bestel de stellingen via de site

Als je bepaalde stellingen wilt bestellen, dan kun je het beste contact opnemen met Europe Racking. Dit kan via de site en daar kun je dan ook meteen een offerte aanvragen.