E liquid kopenEr is sinds kort een nieuwe wetgeving rondom het kopen en verkopen van e liquids. Wil je een e liquid kopen? Dan gaat dat niet meer zo eenvoudig als vroeger. Vele rookwinkels en dampwinkels hebben last van deze nieuwe wetgeving. Desondanks biedt Nieuwe Sigaret in haar webshop meer dan 50 smaken voor je aan. Via onze webshop kun je een e liquid kopen, snel en gemakkelijk, met een uitermate hoge kwaliteit. Naast de vele beschikbare smaken die wij hebben in ons assortiment, is het voor jou ook nog eens mogelijk gemaakt dat je je eigen e liquid kunt samenstellen. Je kan bijvoorbeeld kiezen hoe sterk je de desbetreffende smaak wilt hebben of hoeveel nicotine je in de e liquid wilt hebben. Een e liquid kopen doe je dus bij Nieuwe Sigaret!

E liquid kopen

Wil je een e liquid kopen, maar heb je nog geen idee wat een e liquid nou precies is? Lees dan vooral verder, want wij vertellen hier graag meer over!

E liquid is een vloeistof die mensen gebruiken om een elektronische sigaret te vullen. Dit is een vloeistof dat met een verdampsysteem wordt verdampt in de tank van een elektrische sigaret. Hierdoor ontstaat er dus rook wanneer de gebruiker van de elektronische sigaret een hijs neemt. Er zijn heel veel mogelijkheden rondom de vloeistoffen. Denk hierbij aan verschillende nicotinegehaltes voor de e liquids:

  • E liquids met 0 mg nicotine: Geschikt voor de mensen die nog nooit een reguliere sigaret of tabak hebben gerookt. Nicotine werkt verslavend, dus is het verstandig om geen nicotine in je e liquid op te nemen als je toch nooit hebt gerookt
  • E liquids met 3 mg nicotine: Deze is geschikt voor mensen die niet veel ‘normaal’ roken, maar bijvoorbeeld toch een poging willen wagen om te stoppen. Of voor mensen die al bezig zijn met stoppen en daarom het nicotinegehalte willen verminderen.
  • E liquids met 6 mg nicotine: Ook geschikt voor mensen die willen stoppen met roken. Iets meer nicotine dan de e liquid met 3 mg. Deze is geschikt voor de wat vastere en zwaardere rokers onder ons.
  • E liquids met 12 mg nicotine: Deze is geschikt voor mensen die willen stoppen, maar het erg moeilijk vinden en nog in de beginfase zitten van het stoppen. 12 mg nicotine is nog best veel, dus het is verstandig om op het begin deze te roken, maar daarna te stoppen.
  • E liquids met 18 mg nicotine: Voor de zware rokers, maar ook voor mensen die bijvoorbeeld alleen nog maar een elektronische sigaret willen consumeren, in plaats van reguliere tabak.

De ingrediënten van een e liquid zijn vaak hetzelfde, namelijk vier ingrediënten: propyleenglycol, plantaardige glycerine, nicotine en smaakstof. Dat laatste maakt het natuurlijk lekker om een elektronische sigaret te consumeren en de nicotine is voor de mensen die de ervaring van een echte sigaret willen voelen.

Nieuwe Sigaret

Een e liquid kopen doe je het beste bij ons, omdat wij veel informatie bieden over e liquids, een erg breed assortiment hebben en ook nog eens de scherpste prijzen hanteren! Een e liquid kopen? Druk op de bestelknop en wij leveren zo snel mogelijk!

Categorieën: Vrije tijd en Hobby