Een Alaska reis maken is meer dan de moeite waard. Maar let op, dit is wel een heel bijzondere reis die we niet iedereen zomaar even aanraden. Hebt u jonge kinderen, bent u slecht ter been of houdt u niet zo van avontuurlijke reizen? Kies dan niet voor een Alaska reis maar zoek een camping op of vlieg naar Zuid-Europa. Houdt u daarentegen wel van een avontuurtje en klinkt een Alaska reis u als muziek in de oren? Dan moet u zeker even op de website van Wild Alaska kijken. Want op wildalaska bieden we diverse rondreizen aan, gecategoriseerd op thema. Dat betekent niet dat u van ons een voorgekauwde en al vaak gemaakte Alaska reis voorgeschoteld krijgt. U hebt zelf immers ook al even online rondgesnuffeld en bepaalde gebieden dan wel activiteiten geselecteerd. Zaken die u definitief wilt opnemen als u een Alaska reis samenstelt. Maar daar kunt u natuurlijk wel wat hulp bij gebruiken. Want een Alaska reis is niet alledaags en doorgaans zelfs een eenmalige gebeurtenis. Of u nu naar Yukon in Canada wilt of de naastgelegen meest noordelijke staat van de Verenigde Staten van Amerika, een Alaska reis gaat u niet in de koude kleren zitten. Wij hebben samen meer dan 10 jaar ervaring met het maken van reizen op maat in deze regionen. Vrijwel iedere weg in deze streek hebben we bewandeld en iedere tocht hebben wij al meegemaakt. Daarom kunnen we u van gepast advies voorzien. Denken wij bijvoorbeeld dat een bepaalde tocht te veeleisend is voor uw situatie, dan raden we het u af. Denken we echter dat er wel een graadje aan avontuur bij kan? Dan zullen we zeker niet verzaken om u dit te melden.

Maak een Alaska reis op basis van één van de zes thema’s

Zoals we in de vorige alinea al vertelden kunt u een Alaska reis samenstellen aan de hand van onze professionele hulp op basis van een thema. Deze thema’s zijn:

  • Bushplane flights. Vluchten over prachtige uitgestrekte natuurgebieden,
  • Een bezoek aan de Wildlife met de kans om beren in het wild te zien. Natuurlijk blijft u op een veilige afstand,
  • De uitgestrekte snelwegen door deze woeste natuur zijn uitermate geschikt voor bijzondere road trips,
  • Railways, want ook met de trein is er erg veel te zien en te beleven,
  • Een Cruise maken tijdens uw Alaska reis? Grote kans dat de walvissen met het schip meezwemmen,
  • En ten slotte kunt u ook aan Hiking doen, de Rockies zijn immers zeer geschikt om bewandeld te worden.

Wilt u met uw partner een Alaska reis maken, liever met een grotere groep kennissen, familieleden en/of vrienden of met volslagen onbekenden tijdens een groepsreis? Bij ons kan het allemaal op maat geregeld worden. Wij zorgen ervoor dat het u tijdens de reis aan niets ontbreekt en dat alle reserveringen zijn gemaakt. Denkt u er wel aan dat u de vlucht op tijd boekt?

Dit is een gebied waar de natuur nog echt de boventoon voert

Stel dat u deze trip hebt gemaakt, dan moet u naast het boeken van de vlucht ook aan uw visum denken. Want dit is immers een deel van de VS en dat betekent dat u op tijd een esta moet aanvragen. Anders komt u niet eens door de douane op Schiphol. Vergaap u online alvast aan de prachtige foto’s en neem gerust vrijblijvend contact op. We kunnen u wellicht direct een offerte sturen waar u niet aan vast zit. Meer van ons weten? Abonneer u dan op de digitale nieuwsbrief!

Lees meer…

Categorieën: Vakantie en Recreatie