Bij buitenplezier-online kunt u een harmonicadoek van erg mooie kwaliteit bestellen. Deze doeken geven maximale schaduw en zijn ook nog eens een chique toevoeging aan uw tuin. De harmonicadoek is in verschillende kleuren te krijgen, zodat het doek in elke tuin past. 

Wat kan ik met een harmonicadoek?

Harmonicadoeken worden steeds populairder. Deze doeken geven sfeer aan uw tuin maar zijn vooral erg functioneel. De doeken zorgen voor schaduw en beschermen u 90 tot 95% tegen uv-straling. De doeken hebben een harmonicavouw vandaar ook de naam harmonicadoek. Deze doeken zijn een goede oplossing wanneer u geen standaard zonnescherm wilt hebben. Daarnaast zijn ze duurzaam en erg makkelijk te reinigen. Nog een groot voordeel van deze doeken is dat het vuil, vocht en schimmelwerend is, hierdoor blijven de doeken van goede kwaliteit. U kunt kiezen uit:

  • Standaard doeken
  • Doeken op maat

Standaard doeken

De standaard harmonicadoek is verkrijgbaar in verschillende maten. Alle doeken hebben een breedte van 2 meter. U kunt dus kiezen uit verschillende lengtes. Hierbij gaat het om 3, 4 of 5 meter. Heeft het toch niet helemaal de goede lengte? Dan kan dit tegen een meerprijs worden ingekort. Hierbij kan alleen de lengte worden ingekort en niet de breedte. 

Doeken op maat

Heeft u toch andere wensen voor het doek? En staan deze maten niet tussen de standaard maten? Dan kunt u er ook voor kiezen om een harmonicadoek op maat te maken. Hierbij kan een maximale breedte en lengte van 4.0 x 6.0 meter worden gemaakt. Wilt u een doek op maat? Stuur ons dan een mail met de benodigde afmetingen en wij laten u zo snel mogelijk de prijsopgave weten. De doeken zijn exclusief houtpakket. 

De harmonicadoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor is er voor elke tuin wel een geschikt doek te vinden, namelijk:

  • Gebroken wit
  • Zand
  • Antraciet
  • Zwart

De kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. 

Montage

De harmonicadoek is helemaal niet moeilijk om te installeren. Bij het leveren van het doek krijgt u de benodigde montagespullen erbij en een uitgebreide handleiding. Het houtpakket of het framewerk zit niet bij de levering en moet dus apart besteld worden. Op het Youtube kanaal van buitenplezier-online.nl staan enkele montagevideo’s die u kunnen helpen bij het ophangen van het doek. Wanneer u toch meer hulp nodig heeft kunt u ervoor kiezen om van de montageservice gebruik te maken. Hierbij helpen ervaren specialisten u bij het ophangen van het harmonicadoek zodat u zeker weet dat dit goed gebeurd. 

Levering

In het hoogseizoen worden de doeken binnen 3 tot 4 weken geleverd. Houdt dus met het bestellen van een harmonicadoek rekening met de verwachte levertijd. De doeken zijn van hoge kwaliteit en van het merk Nesling. Deze doeken hebben in 2008 de tuinidee award gewonnen en zijn dus erg geliefd. Heeft u nog andere vragen rondom een doek? Of wilt u meer weten over de montage, prijzen of kleuren. Neem dan gerust contact op met buitenplezier-online. Zij helpen u graag verder met het beantwoorden van uw vragen. Bekijk ook eens de video’s op youtube om meer te weten te komen over de doeken. En of het in uw tuin zou passen. 

Categorieën: Vrije tijd en Hobby