Een koelkast met glazen deur voor in de werkruimteMet een delicatessenzaak zoals de mijne is het belangrijk dat ik, naast grote koelingen, ook een handzame koelkast met glazen deur in mijn werkruimte heb staan. Zo kan ik in één oogopslag zien wat de status van mijn voorraad in de werkruimte is en hoef ik niet steeds heen en weer te lopen naar de locatie waar de grote koeling zich bevindt. De koelkast met glazen deur heb ik aangeschaft via Veld Koeltechniek. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede koelkast met glazen deur en kwam toen op shop.veld uit. Hier zag ik meteen dat er kon kiezen voor een koelkast met glazen deur die linksdraaiend of rechtsdraaiend is, maar dat was niet de enige keuzemogelijkheid.

  • Capaciteit
  • Dubbele deuren
  • Tafelmodellen
  • Kleur

Ik kon mijn keuze voor de koelkast met glazen deur dus baseren op veel meer dan ik in eerste instantie had verwacht en dat opende perspectieven.

Een tweede koelkast met glazen deur

Ik had als eerste een mooie zwarte koelkast met glazen deur uitgekozen die ik mooi genoeg vond om in mijn winkel te plaatsen met producten erin, maar daarmee had ik de koelkast met glazen deur voor mijn werkruimte nog niet gevonden. Dit kon een wat eenvoudiger model zijn, zolang er voldoende ruimte aanwezig zou zijn en ik al mijn producten hier op goede manier in kon opslaan. De koelkast met glazen deur die ik uiteindelijk gekozen heb, heeft een stevig frame en een wit exterieur. Met vijf schappen, inclusief de bodem, heeft deze koelkast met linksdraaiende deur voldoende capaciteit voor wat ik in mijn werkruimte allemaal wil kunnen opslaan. Het is erg prettig dat deze koelkasten online zo eenvoudig zijn te bekijken en te selecteren, waardoor ik direct mijn bestelling kon plaatsen.

De levering en plaatsing van de koelkasten

Nadat ik de bestelling had gedaan hoefde ik niet lang te wachten tot de koelkasten geleverd werden bij mij op de zaak. De koelkast die voor de werkruimte bestemd was is eerst op zijn plek gezet, omdat die door de winkel en langs de toonbank moest worden gebracht. Ik heb daarvoor het een en ander aan de kant moeten zetten, om dit uiteindelijk allemaal mogelijk te maken, maar toen de koelkast op zijn plek gezet was vormde hij ook gelijk één geheel met de rest van de werkruimte. Ik had precies de goede koelkast uitgekozen en was erg blij met deze nieuwe aanwinst, want ik kan deze opslagruimte echt heel goed gebruiken. Ik heb vervolgens geholpen met het op zijn plek zetten van de koelkast die in mijn zaak gezet moest worden. Toen ik hem zo voor het eerst van dichtbij zag wist ik gelijk dat ik ook hier de juiste keuze had gemaakt. Deze koelkast ziet er heel netjes uit en past heel goed bij de rest van het interieur. Mensen kunnen hier zelf hun spullen uit pakken en dan komen afrekenen bij de balie en juist omdat iedereen er zomaar in kan, is het ook heel belangrijk dat het een kast is die duurzaam is en lang meegaat. Ik ben zeer tevreden over de koelkasten en de service die ik van Veld Koeltechniek heb gekregen. Ik heb uiteindelijk zelf de koelkasten kunnen selecteren, maar de afhandeling en de papieren die erbij zaten, samen met de garantie en beschrijvingen zijn erg goed geregeld. Ik weet zeker dat, wanneer het mocht voorkomen, ik hier weer een koeling zou aanschaffen. De koelingen zijn inmiddels volledig operationeel en ik maak er dankbaar gebruik van dat ik nu de juiste koelruimte heb in de werkruimte van mijn zaak.