Een whiteboard is een handige toevoeging aan elke werkruimte, of het nu gaat om een bedrijfsruimte, een klein kantoor, een schoollokaal of een locatie die af en toe verhuurt wordt voor bijvoorbeeld workshops en trainingen. Een whiteboard biedt vele mogelijkheden, is er in diverse soorten en maten en past in vrijwel elke ruimte. Een whiteboard kopen doe je eenvoudig en voordelig online via Whiteboard-Flipover. Op de website whiteboard-flipover.nl wordt een uitgebreid assortiment aangeboden, waarbij een whiteboard kopen een peulenschil wordt. We tonen een aantal opties die op deze website worden aangeboden.

Een whiteboard kopen; welke keuze maakt u?

Een whiteboard kopen kan voor vele doeleinden bestemd zijn, daarom is het goed om van te voren te bepalen hoe u uw whiteboard wilt gebruiken en of u daarom kiest voor een vaste oplossing of een whiteboard die u incidenteel kunt verplaatsen in de ruimte waarin deze gebruikt moet worden. U heeft hierbij de keuze uit:

  • Whiteboards die op een wand gemonteerd worden
  • Whiteboards die verrijdbaar zijn
  • Whiteboards die op maat gemaakt worden
  • Bedrukte whiteboards

Ook vindt u op deze website diverse accessoires, maar daarover later meer. Een whiteboard kopen die aan de wand bevestigd moet worden is uiterst eenvoudig. Alle whiteboards zijn, zoals de naam al doet vermoeden, wit van kleur. U kunt een whiteboard kopen in twee materiaal soorten, namelijk gelakt staal en geëmailleerde whiteboards. In beide varianten zijn vele whiteboards in veel formaten beschikbaar en u kunt hierbij denken aan kleine handzame formaten van 30 x 45 cm tot aan whiteboards van 200 x 119,5 cm en alles wat daar tussen zit. Een whiteboard kopen met een vast formaat heeft als grote voordeel dat deze vaak direct leverbaar zijn uit voorraad en deze dus snel en eenvoudig in de door u bestemde ruimte kan worden bevestigd aan de wand. Een simpele en doeltreffende optie dus. Wilt u echter het whiteboard niet aan de muur bevestigen, dan is een verrijdbaar whiteboard wellicht voor u de beste optie. Deze hebben veelal twee beschrijfbare zijden en ook deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Een uitstekende keuze wanneer u binnen een locatie van ruimtes wilt kunnen wisselen. Het kan echter zijn dat u meer opties wilt en dan is een whiteboard kopen op maat voor u een uitstekende keuze. Deze zijn verkrijgbaar per m2-prijs en hierbij heeft u niet alleen de keuze in verschillende maten. Het is bij het aanschaffen van een whiteboard op maat ook mogelijk om te kiezen voor mat in plaats van glanzend, een whiteboard met meerdere vlakken of panelen, whiteboards die voorbedrukt zijn, whiteboards met landkaart of planning en u kunt ook kiezen of u wel of geen frame om een whiteboard wilt. Een whiteboard kopen op maat biedt zoveel opties, dat u doeltreffend voor de bestemde ruimte een whiteboard kunt aanschaffen die precies past bij dat doel waar u het voor nodig heeft. De investering is iets meer dan een standaard whiteboard, maar u krijgt er zeer veel voor terug. Niet voor niets kiezen veel bedrijven en organisaties voor een whiteboard op maat.

Alle accessoires voor uw whiteboard

Al even stipte wij de accessoires aan en dit is bijna even belangrijk als een whiteboard kopen. Voor uw whiteboard heeft u namelijk ook de juiste accessoires nodig. Hierbij kunt u denken aan stiften en markers, wissers, magneten, ophangsystemen en schoonmaakmiddelen om whiteboards optimaal te kunnen onderhouden. U kunt hier eenvoudig alles vinden wat u nodig heeft om uw whiteboard aan de wand te bevestigen, om op uw whiteboard te schrijven en het whiteboard ook weer goed schoon te maken. Zo kunt u meteen goed gebruik maken van uw nieuwe whiteboard.