Vorig jaar was het erg warm in Nederland tijdens de zomer, maar mijn vrouw en ik dachten dat dit slechts eenmalig zou zijn. Wij hadden toen een aantal ventilators gekocht en vaak de deuren en ramen openstaan om het huis te koelen, dit was niet ideaal maar werkte best goed. Wij vonden het destijds niet nodig om een zonnescherm in Schoonhoven te laten plaatsten, want wij dachten dat de hitte een uitzondering was. Echter toen het deze zomer weer zo ontzettend warm was, besloten wij om er wat aan te doen en een zonnescherm te kopen. Wij zochten naar een bedrijf in de buurt die ons kon helpen met het plaatsen en kwamen toen uit bij SunGo zonwering & montage. Bij dit bedrijf konden wij voor een goede prijs een scherm kopen en zij konden het snel bij ons plaatsen. Mijn vrouw en ik wonen al jaren in Schoonhoven en wonen in een mooi eengezinswoning. Het is hier nog nooit zo warm geweest als de laatste twee zomers en ik kan mij niet herinneren wanneer de temperaturen zo lang, zo hoog waren. In de zomer schijnt bijna de hele dag de zon op ons huis, waardoor het binnen erg warm kan worden. Toen het vorige maand weer zo warm werd, besloot ik om direct op zoek te gaan naar een zonnescherm in Schoonhoven. Wij hadden gordijnen hangen bij ons thuis, maar dit waren grote en dikke gordijnen, die gemaakt zijn om de warmte in het huis te houden. In de winter werken die gordijnen erg goed, maar in de zomer juist averechts, daarom leek het ons beter om een zonnescherm in Schoonhoven te laten plaatsen. Mijn vrouw en ik hadden al een idee van wat voor scherm wij wilden en hoeveel geld wij wilden uitgeven en daarmee gingen wij op zoek.

Een zonnescherm in Schoonhoven uitgekozen bij SunGo

Online zochten wij naar bedrijven in de buurt, die voor ons een zonnescherm in Schoonhoven konden plaatsen. Wij vonden diverse bedrijven, maar kozen uiteindelijk voor SunGo. Dit bedrijf is gespecialiseerd in zonwering en verkoopt verschillende oplossingen en merken. Wij lazen veel goede beoordelingen over dit bedrijf, waardoor zij ons een goede keuze leken. Wij namen contact op met dit bedrijf via hun website, waarna er iemand bij ons langskwam om de situatie te bekijken. Hierna kregen wij een offert voor het plaatsen van een zonnescherm in Schoonhoven en kozen een mooi scherm uit. Wij waren erg tevreden over de prijs en besloten om dit bedrijf het scherm te laten plaatsen. 

Meer verkoeling in ons huis en onze tuin

Begin deze maand kwamen de mannen bij ons thuis langs om het zonnescherm in Schoonhoven te plaatsen. De montage verliep goed en de heren waren er snel mee klaar. Door het scherm hebben wij nu meer verkoeling in ons huis en extra schaduw in onze tuin. Wij zijn erg blij dat wij een zonnescherm in Schoonhoven hebben laten plaatsen en raden SunGo aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in zonwering
  • Zij kunnen verschillende soorten en merken plaatsen
  • Er kwam iemand bij ons langs om ons huis te bekijken
  • De medewerkers konden snel langskomen om het scherm te plaatsen