Niet zo lang geleden heb ik een excel cursus gevolgd bij HR-ICT Opleidingen. Ik heb de training op locatie gedaan, op de plek waar ik ook vrijwel elke dag mijn werk doe. Dankzij de service van les op locatie was het voor mij mogelijk om zonder extra te reizen en in de praktijk Excel vaardigheden bij te leren. Ik had voor de training al wel wat ervaring met de software, maar lang niet genoeg om mijn werk zo efficiënt mogelijk te doen. Na de excel cursus is dit volledig anders. Ik weet precies mijn weg in het programma en werk zo veel sneller en handiger dan voor de training. Ik ben dan ook erg blij dat ik de lessen heb kunnen volgen en dat ik nu nog meer uit mijn werk haal. Ook de collega’s met wie ik werk en mijn werkgever zijn natuurlijk erg tevreden met de resultaten van de excel cursus. Samen met mijn team heb ik de softwarecursus gevolgd. Samen leerden we extra snel door de lesstof te bespreken en direct in de praktijk toe te passen. Het lesmodel van HR-ICT werkt bijzonder goed waardoor je als cursist snel en veel leert. Hieronder vertel ik wat meer over de inhoud van de lessen en mijn ervaring met het bedrijf.

Goede excel cursus met veel praktijkvoorbeelden

Zowel ik als mijn collega’s zijn erg tevreden met de excel cursus die we hebben kunnen doen dankzij HR-ICT. We zijn erg te spreken over de lesinhoud, de manier van lesgeven en de service die aan ons verleend is. Van begin tot eind waren de service en diensten bijzonder goed. We voelden ons als cursisten echt serieus genomen en er heerste steeds een open, laagdrempelige sfeer. Dit maakte de lessen erg prettig. Er was ook veel tijd en ruimte voor inbreng van ons als cursisten. We konden veel vragen stellen en de docent legde alles zo veel en zo vaak uit als we wilden. Tijdens de excel cursus hebben we onder andere geleerd om:

  • Grafieken en tabellen slim en overzichtelijk op te stellen en vorm te geven
  • Administratie nog sneller en beter te doen aan de hand van formules en andere handige methodes
  • Alle basisfuncties van de software efficiënt in te zetten

De docent maakte veel gebruik van praktijkvoorbeelden om ons een goed beeld te geven van hoe we de lesstof tijdens ons werk toe konden passen. Doordat we op onze werkplek les kregen, konden we ook goed voor ons zien hoe we de theorie in de praktijk toe kunnen passen. Dankzij deze praktijkgerichte aanpak hebben we binnen een korte tijd erg veel kunnen leren.

Cursussen volgen op maat

Naast een excel cursus is het ook mogelijk om andere cursussen te volgen via HR-ICT. Vrijwel alle Microsoft Office toepassingen worden aangeboden in cursusvorm. Naast Excel kun je dus ook terecht voor lessen over Word, Powerpoint, Outlook en Project. Ook met aanvullende wensen voor trainingen kun je altijd terecht bij het bedrijf. Een excel cursus en alle andere cursussen kunnen op maat afgesteld worden. Neem dus gerust contact op via de telefoon of mail om aanvullende wensen aan te geven. Voor onze training werd er met veel aandacht naar ons geluisterd en er werd veel aan gedaan om de inhoud zo veel mogelijk te relateren aan ons bedrijf. Dankzij de concrete voorbeelden wisten we altijd goed wat er bedoeld werd. We merken duidelijk verschil in onze productiviteit na de training. Mijn collega’s en ik kunnen deze cursusaanbieder daarom ook zeker aanraden voor iedereen die officevaardigheden wil verbeteren. Ook een training volgen bij HR-ICT Opleidingen? Kijk eens op Vandijkcomputeropleidingen en zie of er ook wat tussen zit voor jou.

Categorieën: Cursus en Opleidingen