Wilt u graag een limo huren? Wij van Vallei Limousines komen u graag in stijl ophalen en wegbrengen met een prachtige limo die u eenvoudig privé kunt huren! Wij hebben diverse limousines in ons wagenpark staan. Fantastisch om als trouwauto een witte limo te huren, om het begin van jullie gezamenlijke leven officieel te vieren. Of wat dacht u van een stijlvolle entree op dat gave galafeest? Met uw favoriete vrienden een heerlijk avondje uit, wordt pas echt perfect als jullie een limo huren bij Vallei Limousines! Bekijk dan nu alle uitgebreide mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan via: vallei-limousines.

Onvergetelijke limo huren

Geniet van de luxe om een privé chauffeur te hebben die u overal naartoe brengt. Geheel in stijl met een prachtige limo die u helemaal zelf kunt huren voor een dag. Onze vriendelijke chauffeurs staan graag voor u klaar, om u een onvergetelijke dag te verzorgen. Wij van Vallei Limousines regelen alles voor u, zodat u onvergetelijke momenten heeft. Er zijn oneindig veel speciale gelegenheden, waarbij een limousine huren het perfecte vervoersmiddel is. Jullie dag wordt hierdoor nog specialer, om nooit te vergeten. De plaats van bestemming is geheel aan jullie. Wij zijn er echter van overtuigd dat de reis ernaar toe met een van onze limo’s al een feest op zich is! Of u nou een limo wilt huren voor een afstudeerfeest, vrijgezellenfeest, VIP reis of voor jullie schitterende bruiloft. Met onze limousines bent u sowieso verzekerd van een top begin! Ze zijn namelijk allemaal stuk voor stuk gevuld met fantastische mogelijkheden. Wat dacht u van die geweldige geluidsinstallatie met maar liefst vier flatscreen tv’s! Uiteraard is de goedgevulde bar aanwezig en een prachtige sterrenhemel boven jullie. De stoere leren bekleding en de getinte ramen, zorgen voor dat extra luxe gevoel! Kom als een echte ster op uw bestemming aan en geniet van alle luxe als u kiest voor het huren van een van onze limo’s!

Vallei Limousines wagenpark

Wij beschikken over een aantal prachtige limousines die u kunt huren. Stuk voor stuk voorzien van de nieuwste techniek, waarbij u gegarandeerd uw ogen zult uitkijken wat betreft het stijlvolle interieur. Een van onze wagens waar we erg trots op zijn, is onze witte Chrysler 300C limo. Een droomauto voor elke bruiloft. Ook hebben we gave roze en paarse limousines om te huren! Erg populair bij de dames. Voor een echte stoere look, kiest u voor onze grote Hummer H2 limo! Altijd een exclusieve limo om te huren bij Vallei Limousines. Wij horen graag wat uw wensen zijn en denken daarbij mee in de mogelijkheden. Wij hebben ook diverse arrangementen, zoals ons champagne en bloemen arrangement! Super romantisch of juist heel feestelijk!

Limo huren bij Vallei Limousines 

  • Beschikbaar in heel Nederland
  • Goed gevulde bar aanwezig
  • Privéchauffeur ter beschikking
  • Keuze uit meerdere limo’s
  • Muziek of films kijken
  • Verschillende thema arrangementen 
  • Voorzien van de nieuwste techniek
  • Luxueus interieur 
  • Sterrenhemel
  • Gave geluidsinstallatie

Elke gelegenheid wordt speciaal met het huren van een fantastische limo bij Vallei Limousines! Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Of wellicht bent u nu heel nieuwsgierig geworden naar onze prachtige limousines? Bekijk dan nu onze website voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan via: vallei-limousines.nl Waar mogen wij u binnenkort naartoe brengen?