Als je in de ochtend voor de spiegel staat en je merkt dat je borstel na het kammen van je haar opeens wel heel veel haar bevat, dan slaat de schrik je wellicht om het hart. Blijkbaar ben je haar aan het verliezen dat je liever op je hoofd houdt. Je herinnert je je vader, je opa en overgrootvader die alleen stuk voor stuk op jonge leeftijd hun haar verloren. Dat betekent dat er een aanleg voor haarverlies in de familie zit. Maar maak je niet direct teveel zorgen, want in tegenstelling tot je opa en overgrootvader leef jij in de 21ste eeuw en dat betekent dat je bij Esteworld een haartransplantatie kunt ondergaan. Dat is maar goed ook, want de wereld zag er in de tijd van je voorouders natuurlijk heel anders uit. Haarverlies werd vroeger dan ook op een andere manier ervaren dan nu. Tegenwoordig ligt er een grote focus op het individu, het eigen ego en op oppervlakkigheid. Door een intense focus op uiterlijke verschijning via allerlei media, is het uiterlijk ook steeds belangrijker geworden voor individuen. Veel waarde ontleent men aan hoe men eruit ziet en vooral hoe anderen hierop reageren. En de wijze waarop anderen reageren op uiterlijk wordt veel flink beïnvloed door de cultuur waarin we leven. Kaalheid en de reactie daarop verschilt echter. Sommige mannen kiezen er zelf voor om hun hoofd kaal te scheren. Idolen zoals Bruce Willis, Dwayne Johnson of Jason Statham, zorgen ervoor dat kaalheid in sommige gevallen als een aantrekkelijk ideaal wordt gezien. Maar niet iedereen heeft er het hoofd voor. Daarnaast hebben veel mannen te maken met een kale kruin of dunner wordend haar. Dat zorgt al snel voor een oudere uitstraling en dat is uiteraard niet goed als je nog relatief jong bent. Daarom is het voor veel mannen een uitkomst dat ze gebruik kunnen maken van een haartransplantatie. Het dragen van een toupet is immers niet ideaal. Ten eerste is het vaak zichtbaar. Ten tweede weet men in je naaste omgeving dat je een toupet draagt en iemand die je niet kent en waar je eventueel intiem mee wordt, die moet op den duur alsnog ontdekken dat je eigenlijk veel minder haar hebt dan je hem of haar hebt doen geloven. Met een haartransplantatie heb je die problemen niet, want na de behandeling heb je immers gewoon echt een vollere bos haar. Je kunt voor een haartransplantatie terecht bij Esteworld in Turkije. Hieronder lees je waarom je het beste een beroep kunt doen op Esteworld.

Waarom een haartransplantatie in Turkije?

Je vraagt je wellicht af waarom je helemaal naar Turkije zou reizen voor een haartransplantatie. Zijn er geen klinieken in Nederland? Het antwoord heeft te maken met de kwaliteit. Als je zeker wilt zijn van het resultaat en de beste kwaliteit wilt, dan moet je naar Esteworld in Turkije gaan, want deze kliniek is nu eenmaal de beste in Europa.

De beste nazorg in Nederland

Gelukkig hoef je niet voor elke follow-up behandeling naar Turkije te reizen. Voor nazorg kun je terecht bij de kliniek in Nederland. Verder profiteer je bij een haartransplantatie in Turkije ook van de volgende voordelen:

  • Nederlandse begeleiding in de kliniek
  • Garantie op resultaat
  • Keurmerk Nederlandse haastrichting

Kijk vooral eens op esteworld-haartransplantatie.nl voor meer informatie.  

Categorieën: Mens en gezondheid