Een huis kopen in Amsterdam, dat is bijna als vloeken in de kerk. Vrienden van mij hadden dit plan opgevat, en ik verklaarde ze echt compleet voor gek. Dagelijks zie je wel ergens in de media hoe groot de woningnood in de Randstad is, en vooral in Amsterdam. Wat ze er niet bij hadden verteld is dat ze een prima budget hadden en niet in de beste wijken wilden wonen. Toen werd hun plan ineens een stuk realistischer. Hoewel het inderdaad wel lastig was een goed huis te vinden konden ze een woning krijgen in Zuid-Oost. Ze hadden bovendien nog geld over voor een verbouwing. Toen stonden ze voor de volgende uitdaging: een aannemer in Amsterdam vinden. Want niet alleen de woningnood, maar ook het gebrek aan goed bouwpersoneel is een probleem. Ik was dan ook blij dat ze binnen enige tijd een aannemer in Amsterdam hadden gevonden. Via BBAN konden ze vrij snel terecht bij een goede aannemer. Amsterdam en omstreken kan een beroep doen op BBAN, bijvoorbeeld door hun website te bezoeken en een afspraak te maken. Zij hebben het ook zo aangepakt, en ik moet zeggen dat het resultaat zeer fraai is. Ze hebben nu een woning in Zuid-Oost die is verrijkt met een uitbouw. Bovendien hebben ze alle achterstallig onderhoud aangepakt en is hun huis nu al een stuk meer waard. Het was wel slim om juist op dit moment dat huis te kopen, want de woningen in Amsterdam worden alleen maar meer waard. Dat zal elke aannemer uit Amsterdam u ook wel kunnen vertellen. Ook op zoek naar een aannemer in Amsterdam? Kijk eens op: bban.nl voor meer informatie. 

Aannemer Amsterdam voor particulieren

Hoewel BBAN ook zakelijke klussen doet, was de klus voor mijn vrienden natuurlijk op particuliere basis. Zij hadden zelf geen ervaring met een verbouwing, en hadden veel baat bij de deskundige adviezen die ze tijdens het proces van hun aannemer uit Amsterdam kregen. Ik denk dat ze mede daardoor ook zo’n goed eindresultaat hadden. Een bevriende makelaar die langskwam was zeer onder de indruk en had het idee dat ze wel de helft van de oorspronkelijke aankoopprijs bij het huis konden optellen, als ze het nu zouden verkopen. Ze geloofden hun oren niet. En dat allemaal door op een goed moment te kopen, een aannemer met verstand van zaken te regelen en een mooie verbouwing neer te zetten. Ik denk dat ze nog vele vruchten zullen plukken van deze investering. Als ze slim zijn wachten ze nog een tijd met het verkopen van hun huis, maar als de tijd daar is zullen ze zeker groter kunnen gaan wonen. Dat is een stukje financiële zekerheid waar ik jaloers op kan zijn. 

Verbouwing regelen

Zelf een verbouwing regelen kan knap ingewikkeld zijn, vooral als je, zoals mijn vrienden, geen ervaring hebt met verbouwingen. Ik kan me voorstellen dat het heel anders was geweest als ze niet zo’n prettige aannemer uit Amsterdam hadden gehad. Ze konden er altijd terecht met hun vragen over de verbouwing. Bovendien hanteerde de aannemer scherpe prijzen. Ook een verbouwing regelen in de buurt van Amsterdam, of elders in de Randstad? Informeer dan eens bij BBAN via bban.nl. Hier kunt u terecht voor:

  • Bouwbegeleiding
  • Een aannemer
  • Nazorg

Ik had nog nooit gehoord van een aannemer in Amsterdam die ook aan nazorg deed, maar deze deed dat dus duidelijk wel. Dat getuigt alleen al van een goede insteek. Snel een aannemer voor een verbouwing regelen doet u, net als mijn vrienden, door contact op te nemen met BBAN.