Wij hebben een nieuw kantoor geopend en dat moest eerst nog worden opgeknapt omdat het al een aantal jaren leeg had gestaan. Een van de dingen die wij moesten regelen, was dat wij een nieuw plafond in het pand zouden laten aanbrengen. Het vervelende was echter dat wij in een monumentaal pand zaten waarin wij niet zomaar allerlei dingen mochten gaan veranderen. Als wij daarom een nieuw plafond wilden laten aanbrengen, moesten wij daar heel veel vergunningen voor aanvragen en dat zou een heel dure business worden. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat goed met ons mee kon denken over hoe wij op zo’n manier een nieuw plafond konden laten aanbrengen dat wij dit nieuw plafond ook weer eenvoudig zouden kunnen verwijderen. Wij hebben toen gekeken wie wij zouden moeten hebben om een goed nieuw plafond aan te laten brengen en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van Marcelwesseling.nl konden gaan kijken. Dit is namelijk de expert wanneer het gaat over een nieuw plafond en wij hebben daarom al heel snel even contact met deze persoon opgenomen. Wij hebben toen te horen gekregen dat deze firma ons heel goed kon helpen aan een nieuw plafond en wij hebben toen meteen een expert van dit bedrijf naar ons kantoor laten komen. Deze heeft toen de situatie bekeken en daarna is dit bedrijf met een aantal oplossingen voor een nieuw plafond gekomen. Dat was allemaal heel fijn om te zien want wij kregen heel goede adviezen aangeboden. Men keek hierbij goed naar welk nieuw plafond goed bij ons bedrijf paste en wij hebben ook gezien dat men rekening heeft gehouden met het budget dat wij hadden voor het nieuw plafond. Wij waren dus meteen zeer tevreden over de service zoals wij deze van dit bedrijf mochten ontvangen. Mocht u ook een nieuw plafond willen laten aanbrengen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van Marcelwesseling.nl te gaan kijken. Hier kunt u namelijk zien wat dit bedrijf allemaal voor u kan betekenen. 

Ons nieuw plafond is heel mooi geworden 

Wij hebben de mensen van MarcelWesseling.nl opdracht gegeven om voor ons een nieuw plafond te laten aanbrengen en dat hebben zij heel erg goed gedaan. Het resultaat is heel erg mooi geworden en wij merken dat wij ook minder akoestiek in onze ruimte hebben. Dat is ook mooi meegenomen want hierdoor kunnen wij beter in stilte werken. Wij zijn daarom heel blij met het resultaat en wij zijn ook zeer tevreden over de prijs die wij moesten betalen. 

Wij zijn zeer tevreden 

Mochten wij in de toekomst ooit weer een nieuw plafond moeten laten aanbrengen, dan zouden wij zeer zeker weer naar MarcelWesseling.nl gaan omdat:
  • Wij hier heel goed zijn geholpen 
  • Wij voor een goede prijs klaar waren 
  • Deze mensen vakwerk hebben opgeleverd 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf. Daar kunt u foto’s vinden van de mogelijkheden en ook kunt u hier meer tekst en uitleg over dit bedrijf en haar mogelijkheden vinden. 

Lees meer…