Twee jaar geleden ben ik met twee vrienden een bedrijfje begonnen. We hadden allemaal een klein beetje ervaring met webdesign en SEO en wilden graag onze kwaliteiten combineren. We hadden allemaal een ander gedeelte waar we interesse in hadden en dachten dat we meer konden leren tijdens het werken. We besloten om een bedrijfje op te starten om websites voor bedrijven te maken en te zorgen dat ze een goede plaatst in zoekmachines zouden krijgen. We waren net klaar met onze opleidingen en hadden nog weinig werkervaring, maar we maakten veel goed met enthousiasme en de bereidheid om hard te werken om nieuwe dingen te leren. We kregen eerst een aantal opdrachten binnen via vrienden en bekenden van ons. We vroegen de eerste paar maanden weinig geld voor onze werkzaamheden, zodat we al een aantal opdrachten binnenkregen. Deze opdrachten gebruikten we voor ons portfolio. We lieten ons portfolio zien aan potentiële klanten en kregen op deze manier steeds meer klanten. Het werk konden we in het begin nog goed verdelen, maar het werd al snel te veel voor ons drieën. We namen twee mensen aan om een aantal taken over te nemen en dat beviel ons goed. Wij zorgden dat we steeds meer nieuwe klanten kregen en kon het werk verdelen. Het bedrijf bleef groeien en we hebben nu 9 mensen in dienst. Door de groei moesten we nieuwe kantoorruimte huren in Delft, want ons oude kantoor werd te klein. We zien veel mogelijkheden om te blijven groeien en daarom willen we een kantoorruimte huren in Delft dat met ons mee kan groeien.  

Een website om kantoorruimte te huren in Delft

Veel van onze werknemers wonen in Delft, of in de omgeving. Wij wilden graag een nieuwe ruimte dat goed met de auto te bereiken zou zijn, maar ook met het openbaar vervoer. We hadden samen nog een aantal wensen opgeschreven en hoopte dat we kantoorruimte konden huren in Delft dat aan deze wensen kon voldoen. We wilden graag een modern gebouw dat er mooi uitziet, een receptie, beveiliging en een schoonmaakservice. Het gebouw moest bijna de gehele dag open zijn, omdat we op verschillende tijdstippen werken. Ik ben een ochtendmens en begin graag erg vroeg, terwijl een van mijn partners graag laat begint en laat naar huis gaat. Met dit lijstje zochten we op website voor kantoorruimte huren in Delft. We vonden al snel de website https://www.tauro.nl/kantoorruimtes/huren-in-delft van het bedrijf Tauro. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verhuren van kantoorruimtes. We zagen op hun website een aantal geschikte locaties en maakten een afspraak om paar kantoorruimtes te bezoeken. We waren erg te spreken over twee locaties en wilden graag de prijzen weten. De prijzen waren zeer vergelijkbaar en waren ongeveer wat wij hadden verwacht. We hadden via andere bedrijven een aantal andere kantoorpanden in de omgeving bezocht, maar daar waren we minder te spreken over. Bovendien waren de huurprijzen hoger bij deze bedrijven. We besloten om kantoorruimte te huren in Delft via Tauro en kozen een van de kantoren uit.

Blij met het nieuwe kantoor

We werken nu een maand in het nieuwe kantoor en zijn erg blij met de nieuwe ruimte. Via Tauro hebben wij een mooie en moderne kantoorruimte kunnen huren in Delft dat van alle gemakken is voorzien. Het kantoor voldoet aan al onze wensen en het personeel is er ook erg blij mee. Kantoorruimte huren in Delft kan je het beste doen via Tauro.

  • We vonden via de website verschillende geschikte locaties
  • De huurprijs voor het kantoor is goed
  • Het personeel en wij zijn erg blij met de nieuwe ruimte