Ik kom oorspronkelijk uit België maar wilde als inwoner van Nederland graag weten of het mogelijk was een abonnement af te sluiten op Het Laatste Nieuws. Die krant las ik altijd al en het leek me prettig die traditie voort te zetten nu ik in Nederland woon. Ik ben naar Nederland verhuisd voor mijn werk maar voel me nog altijd sterk verbonden met Nederland. In België is de politiek een stuk instabieler dan in Nederland, dus ik volg het nieuws uit België graag. Via de klantendienst van Het Laatste Nieuws wilde ik weten of ik een abonnement kon krijgen. Ik kon alleen het nummer van de klantendienst van Het Laatste Nieuws niet vinden. Daarom heb ik via een derde partij het nummer achterhaald. Ik kwam erachter via http://be-klantendienst.be/klantenservice/telefoonnummer-klantendienst-het-laatste-nieuws/. De klantendienst van Het Laatste Nieuws was een stuk lastiger te bereiken dan ik van tevoren dacht, maar het is uiteindelijk gelukt. Ik kreeg een medewerker aan de lijn die mij de informatie kon geven waar ik om vroeg. Het is vaak omslachtig om een abonnement af te sluiten voor een krant of tijdschrift in een ander land. Het is wel gelukt via de klantendienst van Het Laatste Nieuws. Ik betaal alleen wel extra, ten opzichte van een abonnement dat ik had kunnen krijgen als ik in België had gewoond. Dat vind ik niet erg. Ik ben al lang blij dat ik kan beschikken over mijn eigen krant in Nederland.

Vragen stellen via de klantendienst van Het Laatste Nieuws

Ook andere vragen kunt u stellen aan de klantendienst van Het Laatste Nieuws. De klantendienst van Het Laatste Nieuws is er voor vragen over:

  • Abonnementen
  • Bezorgmomenten
  • Doorgeven van verhuizing
  • Doorgeven van een ander rekeningnummer

Ook kunt u via de klantendienst van Het Laatste Nieuws aangeven dat u liever wilt betalen via een automatische incasso. Zulke zaken zijn ook mogelijk in België. Ik ken niet veel mensen die ook in Nederland wonen en deze krant lezen, maar ik ben blij dat het voor mij wel mogelijk was. Als u ook op zoek bent naar de contactgegevens van de klantendienst van Het Laatste Nieuws, kijk dan op http://be-klantendienst.be/klantenservice/telefoonnummer-klantendienst-het-laatste-nieuws/. Hier vindt u alle gegevens overzichtelijk bij elkaar. Zo hoeft u niet het hele internet af te struinen voor de juiste informatie. In mijn ogen moeten bedrijven altijd hun contactgegevens duidelijk op hun website zetten, of vindbaar zijn via een online zoekmachine. Soms is dat echter niet het geval. Dan is het prettig dat services als BE Klantendienst bestaan. Het Laatste Nieuws is op deze manier ook gewoon goed bereikbaar.

Wijzigingen doorgeven

Als u verhuist of iets anders wilt wijzigen qua betaling of abonnement is het slim dit op tijd te doen. Sommige kranten bieden ook de mogelijkheid tijdelijk een abonnement stop te zetten als u enkele weken op vakantie bent. Zo voorkomt u dat er een hele stapel oud papier op u ligt te wachten als u terug komt. Dit is ook mogelijk via de klantendienst van Het Laatste Nieuws. Liever een andere krant? Dan kun u kijken bij het aanbod van kranten in Nederland of België. Er zijn zeer uiteenlopende soorten kranten, voor de politiek geïnteresseerde tot lezer van roddelblad. Vergelijkbaar met Het Laatste Nieuws in België is bijvoorbeeld de Telegraaf in Nederland, of het AD. Ik lees deze kranten ook met enige regelmaat. Voor mij is het belangrijk te weten wat er zich in België afspeelt, maar dat geldt net zo goed voor de Nederlandse politiek en maatschappij. Daarom ben ik geabonneerd op Het Laatste Nieuws.