Vorig jaar had ik ontzettend veel pech. Het bedrijf waar ik werkte verlengde mijn contract niet, waardoor ik zonder baan zat. Het nieuws kwam voor mij erg onverwacht, omdat ze altijd erg positief over mij waren. Zelfs een aantal maanden voordat het contract afliep lieten ze nog weten dat ze het liefste mij wilden houden, maar helaas ging dat niet door. Ik vroeg een uitkering aan en ging opzoek naar een nieuwe baan. Echter kon ik geen baan vinden in mijn vakgebied, maanden was ik aan het zoeken en aan het solliciteren, maar het lukte niet. Tijdens deze periode werd ook mijn zoon ziek en moest hij regelmatig naar het ziekenhuis. De verzekering dekte een gedeelte van de kosten, maar veel van de ziekenhuiskosten moest wij zelf betalen. Een ziekte komt natuurlijk nooit op een goed moment, maar nu kwam het wel heel erg ongelegen. De periode zonder werk en de ziekte van mijn zoon zorgde ervoor dat al ons spaargeld werd gebruikt en wij in de schulden kwamen. Ik heb geld moeten lenen van mijn ouders en mijn auto verkocht om op de been te blijven. Na een aantal maanden kregen mijn zoontje de ziekte onder controle en hoeft hij nu alleen nog voor controle naar het ziekenhuis. Ik had zelf ook meer geluk en vond een nieuwe baan in een andere stad. Ik had de auto verkocht en moest op een of andere manier naar mijn nieuwe werk komen. Mijn nieuwe baan was op een industrieterrein in een andere stad en slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. We moesten nog zuinig met geld omgaan en geld om een nieuwe auto te kopen hadden wij niet. Als tiener had ik ook op dat industrieterrein gewerkt en toen ging ik met mijn scooter heen, dat zou een goede oplossing zijn. Toen ik aan het zoeken naar een scooter was, kwam ik de mogelijkheid tegen van een lease scooter. Op die manier kon ik de lease scooter in termijnen afbetalen en zou de scooter achteraf van mij worden.    

Lease scooter via Polderscooter.nl

Ik kwam verschillende websites tegen voor een lease scooter, maar de website van polderscooter leek de beste keuze. Ze hebben veel verschillende scooters waar je uit kan kiezen, maar voor mij maakte het niet zo veel uit welke ik zou nemen. Op de website kon ik zelf kiezen in hoeveel maanden ik de leasescooter wilde afbetalen. Aangezien wij nog krap bij kas zaten koos ik voor de maximale periode van zestig maanden. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een helm en alarm mee te laten financieren, maar ik koos ervoor om die tweedehands te kopen. Voor een lease scooter had ik een kopie van mijn salaris nodig, maar gelukkig kon ik met mijn nieuwe baan regelen dat ik daarvan een overzicht kreeg. Zij wisten dat ik in een lastige periode zat en wilden mij graag helpen om mij hieruit te helpen. Ik kreeg een offerte thuisgestuurd en nadat ik de offerte terugstuurde stond de lease scooter op mijn naam. De scooter is voor mij een ideale manier om naar mijn werk te komen.   

De voordelen van een lease scooter

Een lease scooter kan veel voordelen hebben, voor mij was het een goede oplossing voor mijn vervoersprobleem. In veel andere gevallen heeft scooter leasen ook veel voordelen:

  • Je hoeft niet in een keer een groot bedrag te betalen, maar alleen maandelijks een klein bedrag
  • Je kan zelf kiezen in hoeveel maanden je wilt aflossen
  • Je kan accessoires laten meefinancieren
  • Je kan boete vrij en kosteloos extra aflossen
Categorieën: Auto's en Motoren