Als je op vakantie gaat, dan neem je je fotocamera mee en maak je her en der een mooie foto. Een vakantie is in de regel een ontspannende aangelegenheid waar je rustig de tijd kunt nemen om foto’s te maken. Je hebt immers meerdere dagen de tijd en tijdens een dag ben je zelf constant vrij om te doen en laten wat je wilt. Een foto die je vandaag niet maakt, kun je de dag daarop prima alsnog maken. Heb je geen telefoon bij je tijdens die mooie zonsondergang? Dan neem je die de volgende dag mee. Daarnaast ben je altijd zelf in de gelegenheid om foto’s te maken en om je partner bijvoorbeeld eens mooie te fotograferen. Maar met een huwelijk is dat natuurlijk een heel ander verhaal. Tijdens een trouwerij ben je zelf constant bezig met alle activiteiten. Jij en je partner zijn het middelpunt van de bruiloft en je kunt tijdens het aansnijden van de taart niet zelf even weglopen om een foto te maken. Jij en je partner zijn constant het onderwerp van alle foto’s die gemaakt worden en dus ben jij alleen daarom al niet in de positie om zelf foto’s te maken. Het zou een beetje gek zijn als je zelf de bruidsfotografie voor rekening neemt en uiteindelijk allemaal bruidsfoto’s hebt waar jij zelf nooit op staat. Daarnaast heb je er ook geen tijd voor. Zoals gezegd ben jij de hele dag bezig met alle rituelen en festiviteiten. Daardoor is het lastig om daar even uit te stappen en een foto te maken. Een bruiloft duurt ook maar 1 dag en de tijd vliegt dan ook voorbij. Dus al kon je her en der even pauze nemen en een foto maken, dan betekent dat niet dat je ook direct op het juiste moment pauze kunt nemen. Zoals gezegd kun je er tijdens de ceremonie niet uitstappen. Tijden het aansnijden van de taart, de eerste dans en alle andere belangrijk momenten kun je dus niet een foto nemen. Verder wil je ook niet de hele dag druk zijn met het maken van foto’s want hoe kun je dan optimaal genieten van de trouwdag? Je wilt immers alle momenten als het ware opzuigen, en dus moet je je daar 100% op kunnen richten zonder afleiding. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van professionele bruidsfotografie. Het is slechts één dag en je kunt niet de volgende dag de vergeten momenten alsnog even op de foto zetten zoals dat bij een vakantie kan. Ook wil je niet het risico lopen dat de foto’s mislukken, niet scherp zijn of gewoon ronduit lelijk. Daarom laat je het over aan een professional die bekend is met bruidsfotografie.

Waar kan ik terecht voor de juiste bruidsfotografie?

Mocht je binnenkort gaan trouwen en wil je dat de foto’s goed worden verzorgd, dan kun je voor bruidsfotografie terecht bij corrinep. Via Creatieve Fotomissies weet je zeker dat het helemaal goed gaat komen met de bruidsfotografie. Daarom kun je het beste zo snel mogelijk contact opnemen, want mensen trouwen dagelijks en iedereen wil uiteraard mooie foto’s. Daarom loopt de agenda snel vol. Het is dan ook van belang dat je het regelen van de bruidsfotografie niet tot het laatste moment uitstelt. Voor je het weet is het niet mogelijk om gebruik te maken van professionele Bruidsfotografie.

Neem contact op via de site van corrinep.nl

Via de website van corrinep.nl kun je een contactformulier invullen. Als je besluit om een afspraak te maken vergeet dan niet om het volgende in te vullen:

  • Namen
  • Trouwlocatie
  • Telefoonnummer
Categorieën: Coaching en Workshops