Het gebruik van een audio guide kent vele toepassingen en voordelen. Voor grotere en kleinere rondleidingen biedt Axitour een voorziening van optimale kwaliteit. Een goede verstaanbaarheid en gebruiksvriendelijkheid staan daarbij voorop. Voor zowel een rondleider c.q. gids als voor geïnteresseerde luisteraars kan het erg frustrerend zijn als de informatie niet goed overkomt of slecht hoorbaar is, vaak veroorzaakt door drukte en/ of lawaai. Dan kan Axitour uitkomst bieden. Al veel bedrijven en instanties ondervonden de voordelen van het gebruik van de audio guide. Onze technische hulpmiddelen en de nodige ondersteuning daarbij zijn een waarborg voor rondleidingen op maat. De voordelen van onze audio guide zijn onmiskenbaar. U kunt er groepen van elke gewenste grootte mee bereiken. U staat in direct contact met uw doelgroep en veiligheid in elke omgeving is verzekerd. Wij stemmen onze middelen en inzet graag af op uw wensen en omstandigheden. Kortom, wij leveren maatwerk. 

De toepassingen van audio guide

Of het nu gaat om rondleidingen binnen een groot bedrijf of binnen een kleinere setting, onze audio guide kan voor elke situatie worden geleverd en ingezet. Een rondleiding in een grote fabriek met veel omgevingslawaai vergt nu eenmaal andere kwaliteiten dan één in een klein museum of vergelijkbare omgeving. Ook de groepsgrootte en de gebruiksvriendelijkheid spelen een belangrijke rol bij het kiezen en vervaardigen van de juiste audio guide. Ons uitgebreid assortiment aan systemen biedt daartoe veel mogelijkheden. Ook is het mogelijk eventueel zelf apparatuur bij ons aan te schaffen waar u dan, wanneer het u uitkomt, gebruik van kunt maken. Op deze manier hebt u minder rondleiders nodig en bedient u uw doelgroep altijd zoals u dat wenst. Onze service en dienstverlening houdt niet op bij onze voordeur. Indien gewenst of nodig bieden wij altijd de optimale ondersteuning, van zowel technische aard als in adviserende vorm. Wij helpen u bijvoorbeeld graag bij het juist instellen van de apparatuur, maar bieden eventueel ook ondersteuning als het gaat om het verstrekken en weer innemen van de audio guide. U kunt met de Axitour audio guide dus een goed product verwachten, maar ook bent u verzekerd van de juiste service. Goed communiceren is wat ons voor ogen staat. Dat geldt zowel voor communicatie met onze klanten als communiceren via onze apparatuur. Omdat wij zowel verkopen als verhuren kunnen wij altijd inspelen op uw situatie en omstandigheden. Dit is wat klanten ons hebben laten weten:

  • ‘Onlangs hebben wij binnen ons bedrijf gebruik gemaakt van de apparatuur en diensten van Axitour. We zijn 100% tevreden en beschouwen de rondleidingen als een duidelijke meerwaarde in de communicatie met onze klanten’. 
  • ‘Dankzij de audio guide van Axitour besparen we veel tijd en kunnen we de gasten in ons museum optimaal informeren over wat we in huis hebben.’  
  • ”Onze toeristische rondleidingen door Londen zijn sterk verbeterd sinds we de Axitour audio guide gebruiken. Dat geldt voor zowel de klanten van ons reisbureau als voor onze gidsen!’

Wij informeren u graag verder

We kunnen ons voorstellen dat u graag nader geïnformeerd wilt worden over de mogelijkheden die onze audio guide biedt. Wij staan daar klaar voor en staan open voor al uw vragen hierover. Wij zullen, samen met u, zoeken naar een op maat gerichte oplossing voor uw situatie. Daartoe kunt u één van onze medewerkers telefonisch benaderen via 0180-691400, maar u kunt ons natuurlijk ook mailen viainfo@axitour.eu. Op die manier hopen we u ten dienste te kunnen staan als het gaat om effectief te communiceren met uw klanten of andere doelgroepen. En natuurlijk kunt u ons vinden op het internet: www.axitour.nl.

Categorieën: ICT en Techniek