Uw huis verbouwen, of juist intrekken in een nieuw huis, behoeft de nodige klussen. Hierbij hoort ook nieuwe verlichting, die volledig aan uw interieur is aangepast. Dit kunt u doen door hanglampen op te hangen, maar nog beter is de LED profiel van 3 meter. De LED profiel van 3 meter heeft het beste van twee werelden gecombineerd: fraai en praktisch. Bij LedprofielKoning kunt u eenvoudig een LED profiel van 3 meter aanschaffen. Wij leggen u graag uit hoe ons assortiment van de LED profiel van 3 meter eruit ziet en hoe u deze bij ons aan kunt schaffen. Daarnaast zullen wij ook meer vertellen over de voordelen van een LED profiel van 3 meter. Zo heeft u alle benodigde informatie om de profielen voor uw woning te bestellen.

Eenvoudige montage bij een LED profiel van 3 meter

Verlichting is belangrijk in uw woning. Zeker als u hiermee ook de juiste sfeer wilt creëren. Een LED profiel van 3 meter kan dit realiseren. Een LED profiel van 3 meter combineert namelijk het beste van twee werelden in een systeem: een fraaie, lange afdekkap zonder naad en praktische een meter profielen voor een snelle en eenvoudige montage. Daarom komt onze LED profiel van 3 meter in verschillende modellen en hoogtes. Al onze profielen worden tevens geleverd met:

  • Aluminium profiel
  • Langere afdekkap
  • Bevestigingsclips
  • Eindkapjes

Het aluminium profiel zorgt voor extra stevigheid en een goede koeling, daarnaast bent u bij een langere afdekkap verzekerd van een goede afsluiting en een betere spreiding van het licht. Doordat de bevestigingsclips meegeleverd worden, kunt u de strip eenvoudig monteren en afwerken met de eindkapjes. Zo heeft u bij een LED profiel van 3 meter altijd een strakke afwerking, waarbij u te werk gaat met korte profielen en handige montagematerialen. Zo kunt u de afdekkap vanaf de bovenkant inklikken, waardoor het profiel overal gebruikt kan worden. Tevens is een LED profiel van 3 meter ideaal te combineren met de profielen van 1 meter, 2 meter en 4 meter, waardoor u altijd een mooie combinatie van licht heeft in uw woning. Onze LED profielen van Easy Install zijn eenvoudig via onze website te bestellen. U kunt via de zoekfuncties eenvoudig de juiste profielen vinden. Daarna hoeft u deze alleen maar in uw winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden. Wij zorgen dan dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd wordt. Indien u voor 23.45 uur bestelt, heeft u uw profielen de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u van een gratis levering bij bestellingen boven de 99 euro. Zo bent u altijd verzekerd van de beste prijs en de beste service voor uw nieuwe profielen.

Wij willen alleen de beste kwaliteit

LedprofielKoning is het adres waar u moet zijn voor al uw LED profielen. Wij hebben een groot assortiment, waardoor er altijd de perfecte profielen voor uw woning bij zit. Bij ons staat hoogwaardige kwaliteit in het vaandel. Omdat wij al vele jaren ervaring hebben met het inkopen en importeren van ledverlichting zijn we bijzonder goed op de hoogte van de prijzen in de markt. Wij zullen altijd de scherpste prijs bieden in verhouding tot de kwaliteit. Wij willen niet de goedkoopste leverancier zijn, maar wel de beste. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op ledprofielkoning.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Categorieën: Webwinkels en Webshops