Sinds dit jaar manage ik een klein team van vijf mensen en dat vind ik erg lastig. Ik weet dat ik niet de eerste keuze was voor de manager positie, want het afdelingshoofd had liever iemand gezien met meer ervaring met managen. Ik kreeg toch de functie, omdat ik alles wist over het werk en het team zeer positief over mij was. Voor mij is de overstap van teamlid naar manager lastig, vooral in de gesprekken met de teamleden. Ik wilde graag een cursus volgen voor gesprekstechnieken, zodat ik beter zou leren omgaan met verschillende situaties en personen. Het afdelingshoofd vond dit een zeer goed idee en was blij dat ik dit zelf voorstelde. Op de website gesprekstechnieken.nl vond ik een goede cursus en heb deze cursus vorige maand gedaan. Ik werkte hiervoor zelf in het team en heb altijd goed gepresteerd, bijna al mijn klanten waren blij met mij en ik kon goed samenwerken met de rest van het team. Toen plotseling de manager aangaf dat hij naar een ander bedrijf ging, kwam de functie open te staan. Het team wilde dat ik de positie zou krijgen en die kreeg ik uiteindelijk ook. Ik heb nu veel andere taken en wilde daarom een cursus gesprekstechnieken volgen. Het grootste gedeelte van mijn tijd besteed ik nu aan het begeleiden van het team en hun te laten groeien en met verschillende projecten met andere afdelingen. Ik wist dat ik veel zou hebben aan een cursus gesprekstechnieken, zodat beter mijn boodschap zou kunnen overbrengen en kon samenwerken in mijn nieuwe rol. Ik stelde het voor aan het afdelingshoofd en hij vond dit een zeer goed idee, omdat hij zag dat ik dit nog kon verbeteren. Wij spraken af dat ik een cursus kon volgen buiten het bedrijf om en dat er een maximum bedrag te besteden was.

Een goede cursus gesprekstechnieken gevonden

Online zocht ik naar bedrijven die een cursus gesprekstechnieken aanboden en vond al snel de website gesprekstechnieken.nl. Dit bedrijf organiseert verschillende cursussen, workshops en kan ook een cursus geven bij een bedrijf. Ik zag dat de cursus en dit bedrijf veel goede beoordelingen had en dit bedrijf leek mij een goede keuze. Tijdens de cursus zou precies besproken worden wat ik wilde verbeteren en waar ik interesse in had. De cursus gesprekstechnieken zou een hele dag plaatsvinden en werd snel gegeven op een locatie in de buurt. Voor de eerst volgende datum schreef ik mij in.

Een erg interessante cursus

Vorige maand ging ik naar de cursus gesprekstechnieken en vond het zeer interessant. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en weet zeker dat ik de informatie goed zal gebruiken. De groep was klein, waardoor de leraar iedereen veel aandacht kon geven. De leraar was erg bevlogen en kon op een leuke manier uitleggen. Ik vond de cursus gesprekstechnieken erg interessant en vind de cursus een goede keuze.

  • Het bedrijf en de cursus hebben veel goede beoordelingen ontvangen
  • De cursus duurt een hele dag
  • Ik heb veel interessante dingen geleerd
  • De leraar was zeer bevlogen en kon goed uitleggen
Categorieën: Coaching en Workshops