Het laten zetten van een nieuwe tatoeage is natuurlijk erg spannend. Je hebt immers een bepaald beeld voor ogen over hoe het eruit komt te zien, maar degene die de tatoeage aanbrengt moet wel iemand zijn die ook echt precies het ontwerp op jouw huid kan aanbrengen. Het meest hilarische voorbeeld van een fout is een spelfout in de naam van je geliefde. Dus zorg er altijd voor dat je dat soort dingen dubbelcheckt voordat de inkt echt in je huid wordt getatoeëerd. Het is immers iets wat in principe permanent is. Dus daarom is het ook belangrijk dat je een tatoeage laat zetten als je bij zinnen bent. Dat betekent dat je in een dronken toestand alle tattoo shops moet vermijden. Maar ook als je emotioneel bent, moet je natuurlijk geen blijvende tatoeage laten zetten. Emoties komen en gaan en dat betekent dus ook dat de emotie gelinkt aan je tatoeage weer kan verdwijnen. Als je verliefd bent, dan wil je wellicht je liefde uiten door een tatoeage te laten zetten. Maar op den duur ben je niet meer verliefd en wellicht is de persoon in kwestie niet eens meer in je leven. Ook als je te maken hebt met liefdesverdriet, dan wil je uiteraard geen tatoeage zetten. Want je liefdesverdriet zal overgaan en hoe kun je later je tatoeage verantwoorden als je een nieuwe relatie hebt? De nieuwe persoon zal natuurlijk zijn of haar vraagtekens zetten bij een persoon die blijkbaar zo instabiel is, dat een breuk leidt tot een vereeuwiging van de relatie en de liefde. Soms zijn er zelfs mensen die nooit in een relatie terecht komen en keer op keer de plank misslaan en uit een soort misplaats gevoel voor tragedie dan maar een tatoeage op de arm laten zetten. Als je ooit een voorbeeld nodig hebt van mensen die de slachtofferrol opzoeken, dan is het een goed om zulke tatoeages op te zoeken. Maar wat je ook voor tatoeage laat zetten, de tattoo verzorging is altijd belangrijk. Dus of je nu goed en rationeel nadenkt en op basis van helder denkproces een tatoeage laat zetten of wanneer je dat doet vanwege een emotionele impuls, je moet nooit de tattoo verzorging vergeten. Na het zetten van de tatoeage ben je natuurlijk als een kind zo blij en dus kan het gebeuren dat je de tattoo verzorging erbij in laat schieten. Dat is niet verstandig, want als je lang van je tattoo wilt genieten, dan verdienen de eerste uren en dagen na het zetten van de tattoo je volledige aandacht. Hieronder lees je meer over tattoo verzorging.

Gebruik je juiste middelen voor tattoo verzorging

Als je een tatoeage laat zetten, dan heb je daarna in principe te maken met een grote gekleurde wond. Deze wond dien je dan ook goed te verzorgen, zodat het allemaal goed kan genezen en zodat er ook geen korsten ontstaan. Tevens wil je de tattoo niet vervagen of lelijker maken en dus moet je bepaalde voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Qua tattoo verzorging is het belangrijk dat je de zaken goed schoonhoudt en goed verzorgt. Dus de eerste paar dagen kun je het beste gebruik maken van TattooMed cleansing gel en TattooMed after tattoo. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de tattoo verzorging te vergemakkelijken.

Je bestelt de verzorgingsproducten via de site van tattoomed.nl

Alle producten die je nodig hebt voor tattoo verzorging bestel je via tattoomed.nl. Je kunt bij deze site terecht voor verschillende huid verzorgende producten zoals:

  • After Tattoo
  • After Piercing
  • Sun protection
  • After Sun