Vier jaar geleden ben ik mijn bedrijf begonnen in koffie en thee. Ik heb een online webshop waar mensen en bedrijven veel verschillende soorten kunnen kopen. Ze kunnen dit in kleine aantallen doen, maar grote bestellingen zijn ook mogelijk. Ik was de webshop begonnen, omdat ik niet tevreden was over het aanbod bij andere websites. Ik kon vaak veel goede merken niet kopen en als ze wel te koop waren, dan waren ze vaak erg duur. Ik dacht dat ik het beter kon en ben daar zelf een bedrijf begonnen. Er veranderde de afgelopen vier jaar veel bij mijn bedrijf. Ik begon erg klein en had slechts een aantal bestellingen, maar nu krijg ik verschillende bestellingen per dag. Toen ik het bedrijf begon, had ik niet veel geld te besteden en daarom deed ik veel zelf, waardoor niet alles op een professionele manier is gedaan. Voor de eerste paar jaar vond ik dat niet erg, maar ik wilde graag mijn bedrijf een professionele uitstraling geven. Het logo had ik ontworpen via een website en mijn eigen webshop had ik gemaakt met een simpel programma. Ik wilde graag mijn logo en website opnieuw laten ontwerpen door een grafisch ontwerper. Het idee was dat een grafisch ontwerper mijn logo en website een nieuw uiterlijk kon geven, een uiterlijk dat past bij een professioneel bedrijf. Ik wilde graag een grafisch ontwerper inhuren met veel ervaring. Iemand die al veel projecten succesvol had afgerond, maar ook iemand die een uniek ontwerp kon maken. Ik wil mij graag onderscheiden van mijn concurrenten en een uniek ontwerp kan daar veel bij helpen. De eerste indruk van mijn bedrijf is voor veel klanten de website, daarom moet dit er goed uitzien.

Online een grafisch ontwerper gevonden met veel ervaring

Online zocht ik naar een grafisch ontwerper en ik kon er gemakkelijk verschillende vinden. Voor een ontwerper is de eigen website erg belangrijk en ik vond een aantal websites die er erg mooi uitzagen. Ik had verschillende originele en mooie websites gevonden. Ik wilde ook graag een aantal voorbeelden zien van vorige projecten van ontwerpers, gelukkig was er vaak een portfolio te zien op de websites. Een van de websites die ik erg mooi vond was https://www.studio-olivier.nl/ van het bedrijf studio Olivier. De website is origineel en er worden veel kleuren gebruikt op de website. Het portfolio zag er erg indrukwekkend uit en er was goed werk geleverd. Ik besloot om contact met deze grafisch ontwerper op te nemen. In een gesprek legde ik uit dat ik een nieuwe website en logo wilde laten ontwerpen en dat ik mij graag wilde onderscheiden van de concurrenten. Het gesprek verliep erg goed en de ontwerper had verschillende leuke ideeën. Ik besloot na dit gesprek om verder te gaan met Studio Olivier. Hierna werd er een concept door de grafisch ontwerper gemaakt en een ontwerp. Na een aantal aanpassingen volgde een uitwerking en uiteindelijk de oplevering. Tijdens het proces hadden we veel contact en de communicatie was erg goed.

Erg blij met het ontwerp

Ik ben erg blij met het ontwerp van de website en mijn nieuwe logo. De grafisch ontwerper heeft iets gemaakt dat mijn verwachtingen overtrof. Het ontwerp past goed bij mijn bedrijf en wat ik wil uitstralen. Diverse vaste klanten hebben positief gereageerd op de nieuwe website en het logo. Ik kan Studio Olivier aanraden als je op zoek bent naar een grafisch ontwerper.

  • Ze hebben veel ervaring
  • Hun website en portfolio is indrukwekkend
  • De communicatie was erg goed
  • Ik ben blij met het eindresultaat
Categorieën: Creatief en Decoratief