Kronos et Veritas helpen u met een privé detective wanneer u daar behoefte aan heeft. Iedereen heeft wel eens een situatie of gebeurtenis waarbij het niet helemaal lekker aan voelt, u twijfelt aan uw eigen waarneming of u twijfelt of het verhaal van een geliefde wel helemaal klopt… Dat is helemaal niet vreemd. Er zijn veel mensen die in zo’n geval besluiten een privé detective in te huren om te kijken of deze hen van antwoorden kan voorzien. Daarbij kan Kronos et Veritas u goed helpen. Op kevdetectives.be kunt u meer lezen over onze dienstverlening. Kronos et Veritas is wettelijk erkend en voert zijn diensten al uit vanaf 1999. Het is een betrouwbare partij die vaak wordt ingehuurd door particulieren, bedrijven of advocaten in Frankrijk, Nederland en België. Het team is uiterst professioneel en altijd objectief en discreet. Uiteraard zijn alle privé detectives die hier werken geselecteerd op opleiding, ervaring en ook op slagingspercentage. Zo krijgt u altijd antwoord op uw onderzoeksvragen. 

Wat kan een privé detective voor mij betekenen? 

Het inhuren van een privé detective kan in vele situaties voor duidelijkheid en antwoorden zorgen. Bij Kronos et Veritas wordt professioneel, doelgericht en naar een resultaat gewerkt. Er wordt ook bijgehouden wat de slagingspercentages zijn, en die zijn altijd hoog en u kiest met deze partij zeker voor een hoog slagingsrendement. Wat uw vraag ook is, zij proberen er een antwoord op te vinden op een betrouwbare, discrete manier. Wat Kronos et Veritas u kan bieden ligt natuurlijk aan uw vraag en aan uw situatie, maar in ieder geval bieden zij u een aantal belangrijke voorwaarden voor het inhuren van een privé detective: 

  • Een verkennend gesprek met een ervaren privé detective
  • Bespreken van mogelijke onderzoeksmethoden
  • Nauwkeurige budget berekening en bespreking
  • Garantie op discretie en vertrouwelijkheid
  • Juridisch eindrapport met rechtsgeldigheid

Ze werken altijd erg toegewijd en als klant staat u op de eerste plek en wordt uw anonimiteit te allen tijde gewaarborgd. Dat is natuurlijk erg belangrijk in gevoelige zaken waarmee een privé detective vaak te maken krijgt. Als u voor een privé detective kiest kunt u dat natuurlijk om meerdere redenen doen, maar Kronos et Veritas denkt altijd graag met u mee. Er is heel veel mogelijk. 

Zowel voor particuliere als zakelijke klanten staat Kronos et Veritas klaar

Zakelijke diensten van een privé detective richten zich vooral op het achterhalen van een crimineel incident in de zakelijke sfeer. Als ondernemer kunt u daarna het bewijsmateriaal gebruiken in een burgerlijke of strafrechtelijke zaak. Als privé persoon een privé detective inhuren komt ook geregeld voor. Daarbij zijn familiaire aangelegenheden vaak oorzaak voor het inhuren van een privé detective. Deze aangelegenheden kunnen sterk uiteenlopend zijn. Een privé detective kan in deze gevallen helpen om bewijsmateriaal te verzamelen, die vervolgens ondersteuning kunnen geven bij het te weten komen van de details en de waarheid in een zaak. Bij dit kantoor hebben ze zowel mannelijke als vrouwelijke detectives beschikbaar, dus ook als u daarin een voorkeur heeft is alles bespreekbaar. Op de website vindt u veel gestelde vragen en kunt u contact opnemen met deze partij. Ze gaan altijd voor het maximale resultaat voor u als klant! 

Categorieën: Beveiliging en Bewaking