Bent u op zoek naar keycord bedrukken? Of andere reclame artikelen? Voor al uw promotie en relatiegeschenken bent u bij dereklameshop. aan het goede adres. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment en kunnen bijna alles bedrukken. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder en ontdek ons gevarieerde aanbod! 

Keycord bedrukken?

Onze keycord bedrukken zijn verkrijgbaar in 2,5 cm breed en 2 cm breed. Natuurlijk zijn al onze keycord bedrukken verkrijgbaar in een breed scala van kleuren. Keycords zijn zeer geschikt als promotiemateriaal of als relatiegeschenk. Ze zijn handig op kantoor, maar ook op een beurs, feest of ander evenement. Onze keycords worden in overleg met u compleet naar uw wens samengesteld. Kies zelf uw kleur, breedte, accessoires en natuurlijk uw bedrukking. Wij van dereklameshop streven er naar om het gehele bedrukking- en ontwerpproces samen met u te doorlopen. Zo bent u verzekerd van een gegarandeerd mooi eindresultaat. 

Bij ons kunt u talloze relatiegeschenken of promotiemateriaal bestellen. Denk ook eens aan:

  • sleutelhangers
  • aanstekers
  • Doming
  • Zoetwaren
  • Logotops 

Keycord bedrukken zijn een effectieve manier om goedkoop uw merk, dienst of bedrijf over te dragen. Een keycord bedrukken wordt veelal zichtbaar op het lichaam gedragen, waardoor zowel de drager als zijn/haar omgeving continue worden herinnert aan uw merk of dienst. Het werkt zeer onderscheidend en is dus de ultieme giveaway voor op beurzen en andere evenementen. 

Kwaliteit en service

Wij van dereklameshop hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het is voor ons van groot belang dat uw relatiegeschenken van hoogwaardig materiaal zijn vervaardigd en dus langer mee gaan. Dit geldt voor ons niet alleen voor het materiaal van de keycord bedrukken, maar voor al onze artikelen. Tevens is het van belang dat de bedrukking goed blijft zitten. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen kopen wij ons materiaal pas nadat wij het aan onze eigen experts hebben onderworpen. Wanneer het materiaal dan groen licht krijgt zijn we zeker van een goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast is het natuurlijk een stuk duurzamer en milieutechnisch verantwoord om op deze manier materiaal te selecteren. Wist u dat we zelfs keycords aanbieden die het milieu nauwelijks belasten? Dat is pas verantwoorde marketing! U kunt kiezen voor onze voordeligste keycord, met veiligheidssluiting in verkrijgbaar in 12 kleuren, of kiest u toch liever voor de luxere versie met munthouder? 

U kunt er voor kiezen om in grote aantallen te bestellen, maar onze keycord bedrukken zijn ook per stuk te koop. Zo zijn wij van dereklameshop er voor zowel kleine als grote ondernemers. Onze keycords zijn zowel onbedrukt als bedrukt leverbaar. Voor beide is natuurlijk wat te zeggen, maar ons advies is: laat uw keycords bedrukken! Met uw bedrijfslogo of pakkende slogan / visie maakt u de mooiste gepersonaliseerde keycords. Klanten blijven deze gebruiken en beïnvloeden hiermee ook andere potientele klanten waarmee zij in contact komen. Zo heeft u met een kleine investering een groot bereik. Voor meer informatie neemt u eens een kijkje op onze webshop of neem contact met ons op. Al onze producten en ons uitgebreide assortiment is te bekijken op dereklameshop.nl Tot snel!