ledstripkoning is een website die zich specialiseert in alle soorten led strips. Apart van strips specialiseren ze zich ook op het gebied van kwaliteit en prijs. Voor de beste producten voor de laagste prijs bent u goed terecht bij ledstripkoning. Onze website heeft led verlichting zoals RGBW tot aquarium led verlichting, van witte ledstrips tot TV ledstrips en led tuinverlichting. Ook kan u altijd bij ons terecht voor specifieke wensen of ideeën, en wij leveren het altijd met maatwerk. Wij beantwoorden graag uw vragen en denken graag met u mee. 

Koning in prijs en kwaliteit van ledstrips

Ons bedrijf is niet voor niets de koning in Prijs, Kwaliteit en Service. Daarom leveren wij alleen de beste prijs en kwaliteit. Op zoek naar ledstrips?Vaak worden op andere plaatsen led strips aangeboden voor heel hogere prijzen. Wij letten scherp op de prijzen van diverse andere kwaliteitsshops en gaan dus ook mee met de dalende prijs van LED verlichting in het algemeen. Daardoor kunnen wij u de beste prijs aanbieden. Natuurlijk is de prijs heel belangerijk, maar dit moet natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit. Al onze producten zijn voorzien van het CE keurmerk, en het RoHS keurmerk. Daarnaast worden al onze producten zorgvuldig getest voor de verzending. Onze producten worden rechtstreeks via diverse fabrikanten geimporteerd, en we werken al jaren lang samen met deze leveranciers. Ons bedrijf specialiseert zich precies op accessoires en ledstrips zelf zodat wij niet afgeleid worden door andere producten. Ook is ons bedrijf koning in service:

  • 30 dagen bedenktijd
  • voor 23.45 besteld morgen in huis
  • 2 jaar garantie
  • hoge klanttevredenheid

Hoe belangerijk kwaliteit en prijs ook zijn, service is hetgeen waarmee we u als klant tevreden kunnen maken. Wij zouden u werkelijk verbazen met de goede service, snelle levering en onze garantievoorwaden. Wij streven naar 100% klanttevredenheid, en dat merkt u. 

Naast onze eigen specificaties kan u aan de vele reviews ook zien wat er van een product wordt gevonden, en hoe goed deze zijn. Deze reviews kan u zelf ook schrijven, en andere klanten op weg helpen. Dit kan u ook helpen tot meer zekerheid bij uw keuze. vandaar dat reviews en beoordelingen zeer op de prijs worden gestelt door onze website. 

Wat voor ledstrips bieden wij aan?

Ons bedrijf bied een groot assortiment aan verschillende ledstrips aan. Voor binnen en buiten, in allerlei verschillende lengtes, van 1 meter tot 50 of zelfs langer. Ook helpt ons bedrijf bij maatwerk en kunnen wij u de beste ledstrips voor uw situatie advieseren. Naast deze ledstrips bieden wij ook verschillende kleuren aan, RGBW ledstrips en bijvoorbeeld strips die waterdicht zijn. 

Daarom kan u altijd terecht bij de ledstripkoning, voor led strips op maat. Voor alle functies hebben wij een toepassing. Ons bedrijf stelt kwaliteit, prijs en service van hoog belang. U kan dit ook duidelijk merken als u contact opneemt met ons bedrijf. Ons brede assortiment met alleen producten met CE en RoHS keurmerken zorgen voor de beste kwaliteit, en het vergelijken met andere grote ledstrip bedrijven zorgen voor de laagste prijzen voor de beste kwaliteit. Twijfel dus niet, en neem snel contact op!

Categorieën: Webwinkels en Webshops