Spa 1001 zorgt met de privé wellness in Noord-Holland voor een echte heerlijk ontspannende spa-ervaring. U kunt lekker ontspannen, alleen, met uw partner, een vriend of vriendin en genieten van weldadige arrangementen die elk mens goed doet. De ruimtes zijn mooi en sfeervol ingericht en dragen bij aan het relaxen van lichaam en geest. Deze privé wellness in Noord-Holland is elke dag geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Na uw reserveringen verwelkomt het team van Spa 1001 u om u een lekkere dag aan te bieden en volledig te laten ontspannen. Het is daarbij mogelijk om te kiezen uit diverse arrangementen:

  • Basis – privé wellness in Noord-Holland voor twee
  • Luxe – privé wellness in Noord-Holland voor twee
  • Good morning arrangement
  • Basis – vriendinnenarrangement
  • Luxe – vriendinnenarrangement
  • Vrijgezellenfeest arrangement
  • Babyshower arrangement
  • Verjaardag arrangement

U kunt direct reserveren via de website www.spa1001.nl en na het maken van de keuze voor uw gewenste arrangement een tijdsduur aangeven. Het is hierbij ook mogelijk om een combinatie te maken met bijvoorbeeld een high tea. Een absolute verwennerij om samen met iemand of meerdere vriendinnen te genieten van diverse lekkernijen en een ontspannen spa ervaring. Wilt u een arrangement voor u persoonlijk samengesteld? Dat kan ook en daarvoor kunt u contact opnemen met Spa 1001.

Privé wellness Noord-Holland: De faciliteiten

Wanneer u een privé wellness in Noord-Holland boekt kunt u gebruik maken van de faciliteiten die Spa 1001 biedt. Te beginnen met de Finse sauna. Deze sauna is de bekendste sauna voor de doorgewinterde saunaganger. De temperaturen liggen tussen 80 en 120 graden Celsius. Uw huid opent zich en de poriën en zweetklieren worden aan het werk gezet. Het is belangrijk om genoeg te drinken bij het gebruik van een Finse sauna, want u verliest veel vocht, maar daarmee neemt uw bloed druk af en kunnen uw spieren goed ontspannen. Indien u houdt van een stoombad is de stoomcabine met hemelplafond voor u een prettige ervaring. De temperatuur blijft hier tussen de 40 en 60 graden Celsius en er heerst zo’n 98% luchtvochtigheid. Stomen heeft een diep reinigende werking op uw poriën. Uw huid voelt dan ook zachter aan en uw luchtwegen voelen vrijer door het gebruik van eucalyptusextract. Daarnaast bevordert het gebruik van de stoomcabine uw bloedcirculatie. De privé wellness in Noord-Holland heeft ook een heerlijke jacuzzi om even lekker te relaxen in een fijn bubbelbad. Uw voeten komen volledig tot rust in een warm voetenbad en wanneer u even wilt genieten en uw lichaam rust wilt geven dan kunt u zich totaal aan het relaxte gevoel overgeven op de relaxbanken. Bent u toe aan iets lekkers en wilt u een consumptie bestellen, dan kan u daarvan gebruik maken in de prachtige loungeruimte die deze privé wellness in Noord-Holland u biedt. U kunt zelfs uw eigen muziek opzetten of op Netflix een aflevering van uw favoriete serie bekijken.

Hoe een spabezoek precies werkt

Spa 1001 heeft op de website spa1001.nl een heel stappenplan voor u geplaatst, waarbij u een volledige ervaring kunt meemaken. Zoals gebruikelijk bij een wellness is het bij de privé wellness in Noord-Holland verplicht badslippers te dragen en een badjas te gebruiken voor de loungeruimte. Voorafgaand is het raadzaam een sanitaire stop te maken en vervolgens stapt u eerst onder de douche. U droogt uzelf dan af, omdat in een sauna de droge huid beter reageert en eerder zal gaan zweten. U neemt kort een warm voetenbad en dan is het tijd voor de sauna of stoomcabine, waarin 6 tot 15 minuten verblijft. Daarna spoelt u zich koel af en neemt u weer een voetenbad. Gun uzelf daarna rust en hydratatie voor een volgende ronde.

Categorieën: Vrije tijd en Hobby