Het eten van een patatje is voor mij altijd een soort jeugdsentiment. Als kind aten wij elke vrijdag patat, en ging ik samen met mijn vader naar de cafetaria bij ons in de buurt om voor het hele gezin een lekkere maaltijd te halen. Van tevoren ging ik naar zwemles, waardoor de patatjes extra lekker smaakten en extra verdiend waren. Ook kreeg ik altijd een vanille milkshake om op te drinken terwijl we wachtten, en onderweg naar huis in de auto pikte ik altijd stiekem alvast een paar patatjes weg. Inmiddels woon ik al lang niet meer thuis, en is daarmee die traditie al lang verdwenen. Ik ben ook al van stad verhuisd, waardoor ik minder de behoefte had om naar de snackbar de gaan omdat het toch niet zo lekker zou zijn als bij “mijn” snackbar in mijn geboorteplaats. Dit totdat ik een paar weken geleden besloot om een strippenkaart te halen bij mijn lokale zwembad, om zo lekker in beweging te blijven. Toen ik naar buiten liep dacht ik ineens: ik heb zin in patat! Omdat ik weet dat de kwaliteit van cafetaria tot cafetaria in Den Haag sterk kan verschillen, koos ik er voor om op internet te zoeken naar de beste cafetaria in Den Haag. Zo kwam ik bij snackbardemeerpaal.nl. Ik bekeek de menukaart en uiteraard zag ik een breed assortiment aan friet, snacks zoals frikandellen en kroketten, milkshakes, en kids menu’s. Daarnaast hadden ze ook wat luxere dingen op het menu staan zoals:

  • Scholfilet
  • Tolpa Deluxe
  • Bami

Dit zijn dingen die ik niet per se zou verwachten bij een snackbar, maar deze cafetaria in Den Haag, SnackPoint Poeldijk heeft een breed assortiment. En: het was de lekkerste patat die ik ooit heb gegeten.

10 punten voor deze cafetaria in Den Haag

Ik ging voor een satekroket, een patatje met mayo, een kipcorn en een milkshake bij Checkpoint Cafetaria Den Haag. Gewoon, een standaars bestelling bij een snackbar. Ik had dan ook geen mega hoge verwachtingen, want hoe speciaal zou een patatje nou kunnen zijn? Omdat ik de sfeer binnen zo gezellig vond, en het buiten regende en koud was, besloot ik om daar mijn bestelling op te eten. De werknemers waren erg vriendelijk, en het eten was ook snel klaar. In tijden had ik niet meer in en cafetaria in Den Haag gegeten, maar dit was zo’n top ervaring. De satekroket had een aparte, maar zeer lekkere smaak, de kipcorn was krokant zoals het hoort, en mijn patatjes waren zout, maar niet te zout. Mijn milkshake paste perfect bij de maaltijd. Ik weet nog van vroeger dat ik soms een uur na het eten van frituur weer opnieuw honger kreeg, maar dat was bij deze cafetaria in Den Haag zeker niet het geval. Omdat goede, verse ingredienten worden gebruikt voelde het niet alsof ik “junkfood” had gegeten. 

Een aanrader voor vrienden

Aangezien ik altijd zwem samen met mijn beste vriendin, zal ik de volgende keer haar zeker meevragen naar deze cafetaria in Den Haag. De ambiance binnen was namelijk erg aantrekkelijk, en het zag er uit als een erg gezellig restaurant, niet als een snackbar zoals ik die van vroeger ken. Ook wanneer mijn familie langskomt, of vrienden uit het buitenland, of zelf wanneer ik een date heb, zal ik overwegen om te gaan eten bij deze cafetaria in Den Haag. De sfeer is gezellig, informeel en warm, en het eten is overheerlijk. Ik raad het dan ook zeker aan al mijn vrienden in Den Haag aan en ik ben vanaf nu vaste klant bij Checkpoint cafetaria Den Haag.