Wij van International Anti Crime Academy (IACA) verzorgen erkende opleidingen, workshops en lezingen op het gebied van OSINT: Open Source Intelligence, SOCMINT: Social Media Intelligence, Human Intelligence, Forensische Opsporing en Internationale Veiligheid. Wij zijn onderdeel van een internationaal samenwerkingsverband dat is opgericht in de Verenigde Staten. We zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe beroepsopleidingen en vaktechnische trainingen om onze studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op specifieke werkzaamheden. Neem een kijkje op onze website Anti Crime Academy en kijk welke trainingen we aanbieden, onder andere de socmint training.

Wat is een socmint training?

Een socmint training is eigenlijk een cursus die u kan helpten beter om te gaan met gevoelige en privé informatie op het internet. Socmint betekent dan ook Social Media Intelligence. Met een socmint training zorgt u ervoor dat u beter in staat bent om uzelf en om anderen op het internet en social media te beschermen. De digitale wereld, het internet en social media zijn goede ontwikkelingen geweest, maar hebben ook veel risico’s met zich meegenomen. Criminelen hebben nu meer mogelijkheden om misbruik te maken van vele internet of social media gebruikers. Met de vele updates en berichten die worden geplaatst door gebruikers, ontstaan er risico’s. Het is erg belangrijk om de bewustzijn van deze risico’s te vertellen en te beseffen. Dit kan dus door middel van een socmint training. Bij een socmint training komen de volgende aspecten aan bod:

 • Het effectief en permanent kunnen verwijderen van digitale publicaties die ongewenst zijn geplaatst
 • Het monitoren en vastleggen van verdacht of risicovol gedrag van anderen, op digitaal vlak
 • Het formuleren van een strategisch digitaal onderzoeksplan
 • Het beveiligen van de social media kanalen die worden gebruikt
 • Het aanpassen van uw eigen online gedrag, maar ook van anderen. Hiermee worden de grote risico’s verminderd en vermeden

De International AntiCrimeAcademy.com biedt vele socmint trainingen, cursussen en workshops op het gebied van:

 • Internet safety consultancy
 • Due diligence analyst
 • Digitaal monitoren
 • Particulier onderzoeken
 • Buitengewoon opsporingsambtenaar
 • High risk surveillance
 • Operator high risk

Met een socmint training kunt u veel schade voorkomen. Met de socmint training die wij aanbieden leert u hoe u digitale publicaties kunt traceren, monitoren en vervolgens elimineren. Dit zorgt ervoor dat gevoelige gegevens en data niet in handen komt van bijvoorbeeld criminelen of cyber terroristen. Met de socmint training leert u ook hoe een digitale bevinding moet formuleren en vastleggen. Dit is erg belangrijk om de aard van het probleem te onderzoeken.

Socmint training lezingen en workshops

De International Anti Crime Academy is een gerenommeerd opleidingsinstituut en biedt niet alleen een breed scala aan socmint training, maar er worden ook vaak genoeg workshops en lezingen gegeven over onderwerpen op het gebied van cyber security en social media intelligence. Een van de belangrijkste en meest gewaardeerde lezingen gaat over de criminele kracht van social media. In deze lezingen legt een van onze docenten uit hoe gevoelige informatie op het internet vaak blootgesteld wordt door criminelen.

Een lezing bijwonen? Of wilt u zich aanmelden voor een socmint training, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail, of gewoon een belletje is ook voldoende!

Categorieën: Coaching en Workshops