Elke gebruiker van industriële camera’s weet dat een snelle verbinding essentieel is voor de overdacht van goede kwaliteit beeldmateriaal. Niets is zo vervelend als een meting doen met een industriële camera, waarbij het resultaat te wensen overlaat.  Zeker zijn van die snelle verbinding is mogelijk als u kiest voor een GigE camera. Deze camera’s werken met het GigE protocol. Dit is een interface die ervoor zorgt dat u beelden vanuit uw camera middels een ethernetkabel op uw computer kunt importeren. De kwaliteit van uw kabels, camera en het GigE systeem, zorgen er zo samen voor dat u perfecte beelden krijgt. Ideaal voor onderzoeksdoeleinden of verbetering van productieprocessen middels camera’s. Een GigE camera voordelig aanschaffen? Dat doet u bij GeTCameras. GeTCameras kan u een GigE camera bieden in de uitvoeringen 5GigE en 10GigE, waarbij de 10GigE camera eind 2019 op de markt komt. Hiermee bereikt u nog betere resultaten, gewoon met een USB3 poort en ethernetkabel. Bestel eenvoudig via onze website en u ontvangt deze week nog uw nieuwe vision camera. 

GigE camera van Daheng

De GigE camera die u bij GeTCameras koopt is gemaakt door fabrikant Daheng Imaging. Deze fabrikant van deze camera’s heeft jarenlange ervaring met industriële en vision cameras, en biedt u dus zeer hoge kwaliteit. Omdat de producent een zeer efficiënt productieproces heeft gecreëerd, kunt u de GigE camera voordelig via GeTCameras aanschaffen. Daarnaast biedt GeTCameras u alles wat u nodig heeft om uw camera uitstekend te laten werken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • kabels
  • lenzen
  • adapters
  • bevestigingsmiddelen

GeTCameras is dé verkoper van Daheng industrële camera’s in de Benelux en in het Verenigd Koninkrijk. U kunt al bij ons terecht voor het kopen van één camera met toebehoren, tot een bestelling van tientallen camera’s. Daarbij zijn we altijd bereikbaar voor technische vragen, waarbij we uiteraard goede connecties hebben met de medewerkers van Daheng Imaging. Als u een technische vraag heeft, kunt u deze via de website stellen. U krijgt dan al binnen 24 uur antwoord van een medewerker van Daheng Imaging. Ook als u voor het eerst een vision camera wilt uitproberen kunt u dat doen met behulp van GeTCameras. Wij voorzien u van een aantrekkelijk geprijsde camera én alle uitleg die u nodig heeft. Zo kunt u razendsnel aan de slag. 

Vision camera uitproberen

Met de lage prijzen die wij hanteren is het voor iedereen mogelijk de mogelijkheden van een industriële GigE camera te ontdekken. Benieuwd naar de mogelijkheden van de nieuwe 10GigE camera? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u zodra deze camera beschikbaar is, voorzien van deze hoogwaardige vision camera. Liever een camera uitproberen? Dan kunt u voor minder dan tweehonderd euro al een USB3 camera uitproberen. Hiervoor heeft u alleen een compatibele computer en een USB3 kabel nodig. Daarnaast verkopen wij ook USB2 camera’s, voor toepassingen die nog werken met het USB2 protocol. Kortom, voor de nieuwste of juist traditionele vision camera’s kunt u terecht bij GeTCameras. Meer weten of eens langskomen? U vindt ons in Eindhoven. Wij helpen u graag verder als u op kleine of grote schaal wilt gaan werken met industriële vision camera’s van zeer goede kwaliteit.