Mijn vriendin en ik zijn begin dit jaar naar Spanje op vakantie gegaan en verbleven in een mooi hotel met een jacuzzi. Wij konden zeer goedkope tickets kopen voor het vliegtuig en wilden daarom wat meer geld besteden aan een hotel. Wij hadden zo erg genoten van de jacuzzi, dat wij wilden zien of wij er ook eentje konden kopen. Een normaal bubbelbad was veel te duur, maar gelukkig kwam wij er achter dat een opblaasbare jacuzzi een voordelig alternatief zou zijn. Via de website van toppy konden wij er voordelig eentje kopen en dit bleek een erg goede aankoop. Mijn vriendin en ik wilden begin dit jaar graag naar een warm land, om de kou in Nederland te ontvluchten. Online zochten wij naar goedkope tickets naar een warm land en vonden zeer voordelige vluchten naar Spanje. Wij wilden graag een week lang het warme weer op zoeken en onze energie weer een beetje opladen. Aangezien wij weinig geld hadden uitgegeven aan de tickets, konden wij meer geld besteden aan een hotel. Aangezien het laagseizoen was, konden wij een zeer mooie kamer boeken voor een goede prijs. Er zat zelfs een jacuzzi in de kamer en hier konden wij erg veel van genieten. Elke dag gingen wij er samen in en wij vonden het erg ontspannend. Terug in Nederland wilden wij graag zien hoe duur een bubbelbad zou kosten en dit viel ons erg tegen. Gelukkig vertelde mijn broer ons over een opblaasbare jacuzzi en hij zei dat dit veel betaalbaarder zou zijn. Wij wisten niet dat dit product bestond, maar hadden hier wel interesse naar. Als wij online een opblaasbare jacuzzi voor een goede prijs konden kopen, dan wilden wij dit doen.

Een opblaasbare jacuzzi gekocht bij toppy

Online zochten wij naar websites waar wij een opblaasbare bubbelbad konden kopen en kwam al snel de website van toppy tegen. Wij kenden dit bedrijf nog niet, maar zagen dat zij veel leuke producten verkopen. Op de website vonden wij een mooie opblaasbare jacuzzi voor een zeer goede prijs. Op de productpagina stond een uitgebreide beschrijving, zodoende konden wij alles over dit product lezen. Het bedrijf leek ons een goede keuze, aangezien zij veel goede beoordelingen hadden ontvangen en zelfs 90 dagen gaven om het product te retourneren. Mijn vriendin en ik besloten om een opblaasbare jacuzzi te kopen voor vier personen, zodat wij genoeg ruimte zouden hebben. De bestelling zou de volgende dag al aankomen.

Heerlijk ontspannen in het bubbelbad

Wij waren erg benieuwd toen onze bubbelbad aankwam en wij wilden het graag uitproberen. Het opzetten van de opblaasbare jacuzzi was erg gemakkelijk en het was gemakkelijk om te bedienen. Het bubbelbad beviel direct erg goed en wij zijn er erg blij mee. Wij maken er regelmatig gebruik van en het werkt erg ontspannend. De jacuzzi is gemakkelijk op te bergen en weer op te zetten en werkt erg goed. Voor het kopen van een opblaasbare jacuzzi raden wij de website van toppy.nl aan.

  • Wij konden hier een voordelig exemplaar kopen
  • De website heeft veel goede beoordelingen
  • Je hebt 90 dagen om een artikel retour te sturen
  • Het opzetten en afbreken van de jacuzzi is erg gemakkelijk
  • Het bubbelbad werkt erg goed en wij zijn blij met onze aankoop
Categorieën: Vakantie en Recreatie