Wij hebben onlangs een grote knal gehoord uit onze tuin en toen hebben wij gezien dat er een grote boom op onze schuur was gevallen. Deze boom heeft het dak van onze schuur behoorlijk beschadigd en wij moesten dus op zoek naar een mogelijkheid om de schade snel te herstellen. Wij hebben namelijk heel veel elektrische apparatuur in onze schuur staan en wij konden het ons niet veroorloven om dit allemaal nat te laten regenen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om ergens op korte termijn sandwichpanelen te kunnen kopen. Wij hadden de schuur ooit kunnen bouwen met allerlei restmaterialen en dat maakte het nu lastig om de schade te herstellen. Wij moesten namelijk op zoek naar exact dezelfde sandwichpanelen wanneer wij niet ons hele dak wilden vervangen. Wij hebben overal en nergens gezocht naar de juiste sandwichpanelen, maar het was heel erg moeilijk om deze te vinden. Wij hebben heel veel bedrijven gemaild met de vraag of zij ons ook aan de juiste sandwichpanelen konden helpen, maar dat was niet voor iedereen even eenvoudig te antwoorden. Het was namelijk zo dat wij een specifiek soort sandwichpanelen hadden gevonden toen wij gingen bouwen. Deze werden nu niet meer gemaakt en de nieuwere sandwichpanelen waren van een heel andere maat waardoor wij deze dus niet konden gebruiken om ons dak op te knappen. Wij hebben daarom gekeken of er ook alternatieven waren voor sandwichpanelen. Wij hebben toen de site van huisman.nl gevonden en deze site vonden wij meteen heel interessant. Hier zagen wij namelijk dat geïsoleerde dakplaten een heel goed alternatief zouden zijn voor onze sandwichpanelen. Wij hebben daarom gekeken of wij ook geïsoleerde dakplaten voor een goede prijs konden krijgen en dat bleek het geval te zijn. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om snel een bestelling te plaatsen. Wij wilden daarom graag even met een van de mensen van huisman bellen omdat wij wilden weten of zij ons al op heel korte termijn van de geïsoleerde dakplaten konden voorzien. Dat bleek het geval te zijn, zo kregen wij te horen van een heel vriendelijke medewerker. Wij hebben toen besloten dat wij meteen wel een bestelling wilden plaatsen. 

Wij vonden hier goede geïsoleerde dakplaten 

Wij hebben doorgegeven hoeveel geïsoleerde dakplaten wij nodig hadden en toen hebben wij al heel snel een bestelling kunnen plaatsen. Wij kregen onze geïsoleerde dakplaten na een paar dagen al geleverd zodat wij ze diezelfde dag nog op ons dak konden aanbrengen. Wij zijn daarom heel blij dat wij gingen zoeken naar sandwichpanelen, maar uiteindelijk door geïsoleerde dakplaten te bestellen, veel goedkoper uit waren. 

Bekijk het assortiment ook een keer

Wilt u het assortiment van huisman.nl ook een keer bekijken? Surf dan een keer naar de site van dit bedrijf. U zult zien dat:

  • U hier heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden 
  • U hier altijd kwaliteit kunt inkopen
  • U uw platen heel snel geleverd kunt krijgen als dat nodig is

Wij zijn blij dat wij hier een aankoop hebben gedaan want hierdoor konden wij ons dak weer heel snel in goede staat brengen.