Bij ons in de buurt hebben wij een initiatief opgericht om duurzame producten in bulk in te kopen en ze vervolgens voor een goede prijs aan onze buurtgenoten te verkopen. Wij hadden namelijk ooit besproken dat het toch zo vervelend was dat producten die goed zijn voor het milieu, altijd zo ontzettend duur zijn. Vandaar dat wij graag een oplossing voor dit probleem wilden bedenken en door producten zelf in te kopen, konden wij heel veel geld besparen. Ik moet u zeggen dat onze kleine buurtwinkel goed loopt en wij wilden daarom graag een beetje reclame maken voor onze winkel omdat wij dachten dat andere buurten dit initiatief dan misschien ook over  konden nemen. Wij hebben daarom besloten dat wij mooie canvas tassen bedrukken wilden laten. Wanneer je namelijk canvas tassen bedrukken laat, kun je daar de naam van je winkel op drukken en dat kan mensen nieuwsgierig maken. Vandaar dat ik moest gaan zoeken waar ik voor een goede prijs canvas tassen bedrukken kon laten. Ik wilde natuurlijk graag met een bedrijf in zee gaan dat verantwoord te werk ging. Je kunt het  natuurlijk niet maken om als bedrijf dat zich richt op duurzaamheid een firma in te schakelen die zich enkel en alleen maar richt op het verdienen van geld en daarbij geen oog heeft voor het milieu. Vandaar dat wij de canvas tassen bedrukken wilden laten door een bedrijf dat verantwoord bezig was. Wij hebben toen gekeken dat wij het beste een keer naar de site van greengiving.nl konden gaan kijken. Deze site sprak ons meteen heel erg aan en wij hebben daarom besloten dat wij hier graag canvas tassen bedrukken wilden laten. Wij hadden namelijk al snel in de gaten dat dit bedrijf ons voor een goede prijs kon helpen. Bovendien lazen wij op hun site dat zij het ook belangrijk vinden om met oog voor het milieu te ondernemen en dat sprak ons bijzonder aan omdat het naadloos aansloot bij onze opvattingen over het ondernemen. Wij hebben daarom  al heel snel een bestelling geplaatst bij dit bedrijf omdat wij hier graag canvas tassen bedrukken wilden laten. 

Hier kunt u duurzame canvas tassen bedrukken laten 

Wij hebben gingen hier honderd canvas tassen bedrukken laten en dat is ons heel goed bevallen. Wij hadden onze tassen al heel snel in huis en wij hebben toen gezien dat het canvas tassen bedrukken met de grootste zorg was uitgevoerd. Wij waren zeer onder de indruk van de kwaliteit van de tassen en wij niet alleen, ook onze klanten wilden de tassen maar wat graag hebben. Wij hebben daarom ook besloten dat wij binnenkort nog een keer canvas tassen bedrukken willen omdat wij namelijk heel veel vraag vernemen naar deze tassen. 

Zoekt u ook duurzame producten? 

Mocht u ook graag duurzame producten willen laten maken, dan kunt u ook een keer naar greengiving.nl gaan surfen. Hier kunt u namelijk:

  • Bekijken wat dit bedrijf u allemaal te bieden heeft 
  • Eenvoudig een bestelling doorgeven 
  • Altijd voor een goede prijs iets moois laten maken 

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met greengiving.nl.