Je ziet het steeds vaker: de inloopkast op maat. Veel mensen vinden het niet zo mooi om in hun slaapkamer een grote kledingkast te hebben staan en dus creëren ze een speciaal hoekje of een aparte kamer speciaal voor hun kleren. In die kamer laten ze dan een inloopkast op maat maken door bijvoorbeeld De Kastenmaker (dekastenmaker.nl). Bij De Kastenmaker kun je namelijk een inloopkast op maat laten maken, precies zoals jij hem wilt hebben. Het is namelijk meestal zo dat kant-en-klare kasten niet precies passen tegen de muur die je in gedachte hebt. Ze zijn te smal, te breed of te diep. Of misschien wil je wel een hoekkast maken en kun je simpelweg geen goede optie vinden in de standaard woonwinkels. In dat geval kan het een goede optie zijn om een inloopkast op maat te laten maken door De Kastenmaker. Zij hebben namelijk jarenlange ervaring met het maken van kasten op maat, of dat nu voor kleding is of voor in de garage of bijkeuken. Een kast op maat kun je voor allerlei doeleinden gebruiken, dus denk niet dat ze enkel kasten voor kleding maken. Ze maken namelijk ook:

  • Tv-meubels
  • Boekenkasten
  • Schuifdeurkasten
  • Losse schuifdeuren

Hoe bestel je een inloopkast op maat?

Bij De Kastenmaker kun je een kledingkast op maat laten maken precies zoals jij dat wilt. Je kiest zelf de uitstraling, de kleur, het materiaal, etc. De ruime materiaalkeuze die De Kastenmaker biedt heeft al veel mensen overgehaald. Je hebt dan namelijk niet alleen een zelfgekozen formaat kast, maar ook het materiaal springt er echt uit. Als je bij De Kastenmaker een inloopkast op maat bestelt gaat dat als volgt: Met de globale maten van de ruimte gaat u naar de showroom. Daar bekijkt u samen met een adviseur welke kasten u mooi vindt. U kiest een bepaald materiaal en kleur, en maakt samen met de adviseur de indeling voor de vakken en het hanggoed. Probeer van tevoren te bedenken hoeveel ruimte u wilt voor bijvoorbeeld hanggoed, stapels kleren en zaken als schoenen en ondergoed. Uw inloopkast wordt niet voor niets op maat gemaakt, dus u kunt hem volledig naar wens indelen. Als u uit alle opties uw perfecte walk-in-close op maat heeft uitgekozen gaat De Kastenmaker hem voor je produceren. Eerst komen ze langs om alles op te meten, en daarna wordt je inloopkast op maat geproduceerd. Ook het plaatsen van de kast doen ze voor je.

Walk-in-closet op maat laten maken

Ben je dus op zoek naar een bedrijf dat vakkundig een inloopkast op maat kan maken? Kijk dan eens op de website van De Kastenmaker. In een gesprek met hun adviseur kun je je kast precies zo indelen als je zelf wilt, of het nu een kledingkast of een tv-meubel op maat moet worden, dat maakt niet uit. Een inloopkast van De Kastenmaker maakt elke ruimte af omdat hij precies passend wordt gemaakt en er dus nergens kieren tussen de kast en de muur ontstaan, waaraan je een kant-en-klaar meubel meestal herkent. Met een inloopkast op maat van De Kastenmaker wordt het opbergen van jouw kleding een feestje!