Welkom bij Welzijnspraktijk Aandacht in Almere, waar je terecht kunt als werknemer, werkgever of als particulier. Wij helpen onze cliënten een stap verder te zetten, voorbij hun psychische klachten en daarbij richten we ons in het bijzonder op stressklachten die werkgerelateerd zijn. Stress van het werk hebben; veel mensen herkennen dit wel. We brengen een groot deel van onze tijd namelijk door op de werkvloer. Het vormt een wezenlijk onderdeel van ons leven en dat moet dan ook goed zitten. Op het moment dat er op de werkvloer problemen ontstaan, dan kan dat leiden tot een hoop klachten van spanning en stress die mensen mee naar huis nemen. Zowel als werknemer, als werkgever en als particulier kun je te maken hebben met deze problemen. Bij onze welzijnspraktijk in Almere ben je helemaal op het juiste adres als je deze problemen wilt aanpakken op een constructieve manier. De welzijnspraktijk in Almere streeft naar duurzaam herstel en daarmee bedoelen we volledig herstel. Klachten moeten bij de kern worden aangepakt. Stress gerelateerde klachten gaan vaak gepaard met psychische klachten. Vaak hebben mensen die last hebben van stress en bij onze welzijnspraktijk in Almere aankloppen ook last van allerlei lichamelijk klachten. Deze klachten kunnen erg uiteenlopen. Dan moet je denken aan hoofdpijn, maar ook vaak aan rugklachten. De ziekte van onze tijd is toch wel burn-out. Dat is een term die we pas sinds een aantal jaren gebruiken, maar die tamelijk goed omschrijft wat er met mensen kan gebeuren op het moment dat ze hun eigen grenzen systematisch overschrijden. De welzijnspraktijk in Almere Aandacht Heelt werkt volgens het traject Repairing Balance waarin cliënten in tien stappen hun burn-out klachten aanpakken. Deze stappen worden zeer zorgvuldig genomen waardoor er veel aandacht is voor iedere stap en het proces tot heling geleidelijk plaats kan vinden. Mensen die burn-out klachten ervaren zullen op de rem moeten gaan staan om op die manier te zorgen dat er weer ruimte komt. Belangrijke elementen van herstel zoals wij dat zien in onze welzijnspraktijk in Almere zijn:

  • Het helder maken van je eigen gedachtepatronen;
  • Het terug in contact komen met je eigen gevoel;
  • Je eigen kracht en flexibiliteit opnieuw ontdekken.

Welzijnspraktijk in Almere; op weg naar een gelukkiger leven

We willen ons allemaal goed voelen. En met ons goed voelen, bedoelen we dat we ons veilig voelen. Zo simpel is dat. Wanneer men zich op de werkvloer of in het professionele leven niet veilig voelt, dan heeft dat zijn weerslag op alle andere facetten van het leven en daar moet iets aan gedaan worden. Bij onze welzijnspraktijk in Almere richten wij ons precies hier op; het bieden van een traject dat de koers verandert van mensen die zijn vastgelopen.

Elly Voskuilen van aandachtheelt.nl

Elly Volkuilen van de welzijnspraktijk in Almere, Aandacht Heelt, is verbonden aan de organisatie met de naam Repairing Balance Nederland. Deze organisatie werkt met diverse begeleiders die zich richten op het helpen van mensen met stress- en burn-out klachten. De welzijnspraktijk in Almere ondersteunt ook mensen met klachten zoals angst en paniek. Ben je zelf op zoek naar een welzijnspraktijk in Almere of de omgeving? Dan kun je het beste even contact opnemen met Elly. Zij kan je namelijk alles vertellen over de te nemen stappen en het traject dat je kunt ondernemen om duurzaam van je klachten af te komen. Wil je meer weten over de coaching, kijk dan eens even op je gemak rond op de website aandachtgeelt.nl waar je veel informatie vindt over de training en ook kun je lezen over ervaringen van andere cliënten die je voorgingen.

Categorieën: Coaching en Workshops