Binnen ons bedrijf hebben wij verschillende afdelingen en deze werken allemaal met verschillende systemen. Dat is voor deze afzonderlijke afdelingen altijd het beste, maar voor het bedrijf in het geheel is het soms heel lastig om alle data van al deze verschillende afdelingen in een overzicht te krijgen. Iedereen hanteert namelijk andere maatstaven en dat maakt het soms lastig om überhaupt het overzicht over ons bedrijf te behouden. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit konden verbeteren en wij hebben daarom gezocht naar een bedrijf dat ons kon helpen om weer wat overzicht te scheppen binnen ons bedrijf. Wij hebben toen de mensen van provelu ingeschakeld omdat deze mensen op het internet vele goede recensies hadden ontvangen van mensen die met dezelfde problemen als wij worstelden. Wij hebben toen gelezen dat de oplossing van ons probleem gevonden moest worden in business intelligence applicaties. Wij hadden op dat moment nog maar een heel vaag beeld van business intelligence applicaties en wij hadden daarom ook niet helemaal in de gaten wat wij hier nou precies mee moesten. Wij hebben daarom contact gelegd met de mensen van provelu.nl en wij hebben hen toen gevraagd of zij ons konden helpen met het vinden van een oplossing voor ons probleem. Wij kregen te horen dat zij ons graag wilden helpen en ook zij noemden toen meteen dat wij waarschijnlijk heel veel baat konden hebben bij hun business intelligence applicaties. Wij hebben hen gevraagd of het mogelijk was om een keer over deze business intelligence applicaties te praten en dat was uiteraard geen enkel probleem. Wij hebben daarom een afspraak met deze mensen ingepland en tijdens dat gesprek hebben wij aangegeven wat wij graag wilden bereiken, hoe wij momenteel werkten en hoe wij dit in de toekomst graag zouden willen doen. De mensen van provelu.nl hebben toen heel goed geluisterd en ook hebben zij ons heel goed voorgelicht over de business intelligence applicaties. Hierdoor konden wij ons heel snel een beeld vormen van de mogelijkheden en dat was heel fijn omdat wij ook meteen een oplossing voor ons probleem voor onze ogen zagen verschijnen. 

Wij hebben overzicht dankzij deze business intelligence applicaties

Wij hebben de mensen van provelu.nl gevraagd of zij de business intelligence applicaties voor ons konden toepassen en uiteraard was dat voor hen geen enkel probleem. Wij hebben hen dus ruim baan gegeven en inmiddels is het werk klaar. Wij merken dat wij dankzij de business intelligence applicaties heel veel meer overzicht hebben en daardoor hebben wij ook veel meer grip op ons bedrijf. Ik ben er daarom ook zeker van dat wij de komende jaren weer optimaal kunnen gaan groeien. 

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde diensten 

Wij zijn blij dat wij met provelu.nl in zee zijn gegaan want wij zijn heel erg goed geholpen. Mocht u ook een deskundig bedrijf zoeken om het overzicht binnen uw onderneming weer terug te krijgen, dan raad ik u dit bedrijf aan omdat:

  • Men hier heel professioneel te werk gaat
  • De tarieven van dit bedrijf niet hoog liggen 
  • U heel snel aan een goede oplossing geholpen wordt 

Kijk voor meer informatie ook nog even op provelu.nl. Lees meer…