Vorig jaar hebben wij besloten dat wij een nieuwe woning wilden laten bouwen. Wij hadden namelijk al lange tijd het plan om iets te laten bouwen op een lap grond die wij hadden gekocht, maar we konden nooit een goede villa architect vinden. Wij droomden namelijk al lange tijd van een mooie villa, maar zolang wij niet iemand konden vinden die een mooi ontwerp voor ons zou kunnen maken, bleven deze plannen op de plank liggen. Toen wij laatst voor de zoveelste keer over onze plannen aan het praten waren, hebben wij meteen de computer gepakt om te kijken of wij toch niet ergens een goede villa architect konden vinden. Dit bleek onze goede dag te zijn, want wij kwamen terecht op de site van KoenVerhees. Deze man is een villa architect en dat was precies wat wij nodig hadden. Wij wilden graag met een deskundige villa architect in zee gaan. Iedereen kan namelijk wel een villa ontwerpen, maar kenmerkend voor een villa is dat deze ook state of the art is. Dat is een kunst om te realiseren en vandaar dat wij met een villa architect in zee wilden gaan die wist hoe hij ons een mooi huis moest opleveren. Wij hebben daarom ook met veel genoegen de site van Koen Verhees bekeken. Deze villa architect heeft in zijn leven al heel veel moois gemaakt en dat vonden wij heel erg prettig om te zien. Wij hebben daarom ook genoten van alle mooie huizen die hij reeds gemaakt had en het was ons heel snel duidelijk dat wij met deze man in zee moesten gaan. Wij hebben daarom contact gelegd met deze villa architect om te horen of hij voor ons ook een ontwerp zou willen en kunnen maken. Wij werden daarop uitgenodigd om naar zijn kantoor te komen om onze plannen te bespreken.

Deze villa architect heeft een prachtig ontwerp voor ons gemaakt

Toen wij eenmaal bij deze villa architect op kantoor waren, hebben wij besproken wat onze plannen en wensen waren. Wij wilden graag een huis met heel veel natuurlijk licht. Wij hadden grond gekocht in een gebied waar geen andere huizen stonden, dus wij konden optimaal gebruikmaken van glas. Deze villa architect had meteen een heel mooi idee voor ogen en hij heeft ons laten zien wat hij zo ongeveer voor ons kon maken. Uiteraard wilde hij ook graag weten wat wij als budget hadden. Het fijne aan deze villa architect is dat hij met je meedenkt over hoe je de kosten kunt drukken. Dat was voor ons heel prettig om te merken want dit betekende dat wij dus meer geld overhielden voor bijvoorbeeld de uitvoering en de inrichting van onze woning. Wij hebben deze villa architect daarom ook al heel snel groen licht gegeven om iets voor ons te maken en wij hebben daar nog geen seconde spijt van gehad. Wij hebben exact de villa gekregen die wij graag wilden hebben en wij zijn Koen Verhees dan ook heel dankbaar dat hij zo’n mooi en bijzonder project voor ons heeft weten te maken.

Ons droomhuis is klaar om gebouwd te worden

Dankzij het snelle werk van KoenVerhees.eu hebben wij nu een heel goede bouwtekening weten te bemachtigen. De aannemer was hier zeer mee in zijn nopjes en hij gaat binnenkort beginnen met de bouw van ons droomhuis. Kortom:

  • wij hebben een prachtig ontwerp van Koen Verhees gekregen
  • hij heeft heel goed naar onze wensen geluisterd
  • wij kregen een zeer goede bouwtekening aangereikt

Wilt u meer weten over dit kantoor? Kijk dan even op KoenVerhees.eu.