Toen wij laatst naar de meubelboulevard gingen om nieuwe meubels te kopen, zijn wij zo teleurgesteld in het aanbod dat wij daar aantroffen. Wij hadden niet verwacht dat wij zoveel lelijke meubels konden kopen en wij moesten er dan ook niet aan denken om al deze meubels in ons huis te moeten hebben staan. Wij hebben daarom gekeken of het niet mogelijk was om onze oude meubels op te knappen want deze waren niet versleten, maar wel wat vies geworden in de loop der jaren. Wij kregen van iemand te horen dat je tegenwoordig ook bedrijven hebt die gespecialiseerd zijn in meubelreiniging. Dat wisten wij helemaal niet, maar wij wilden er graag meer over weten. Als je namelijk gebruik gaat maken van meubelreiniging, dan weet je zeker dat je mooie meubels krijgt. Wij hebben even op het internet gezocht waar wij moesten zijn wanneer wij iemand in de arm wilden nemen die ons kon helpen op het gebied van meubelreiniging en toen kwamen wij al heel snel terecht op de site van Cinocleaning. Deze site sprak ons heel erg aan omdat wij hier heel veel interessante informatie konden vinden over meubelreiniging. Dat was alles waar wij naar op zoek waren en wij hebben dan ook al heel snel een aanvraag bij deze mensen ingediend. Wij kregen te horen dat zij ons al op heel korte termijn konden helpen met de meubelreiniging en dat was precies het antwoord waar wij op gehoopt hadden.

Wij raden meubelreiniging aan iedereen aan

Toen wij eenmaal met de mensen van Cinocleaning.com in contact waren gekomen, hebben wij hen uitgelegd waarom wij hen graag wilden inschakelen voor onze meubelreiniging. Dat begrepen zij goed en zij vertelden ons dat zij al op heel korte termijn een keer konden helpen. Wij hebben daarom meteen een afspraak ingepland en wij zijn vervolgens geheel volgens plan geholpen. Wij zijn heel blij dat wij deze mensen hebben ingeschakeld voor de meubelreiniging want zij hebben ons echt heel erg goed weten te helpen. Wij hebben hier onze meubels weer als nieuw laten maken en dat alles ook nog eens voor een heel goede prijs. Wij kunnen onze meubels weer vele jaren gebruiken en wij hopen daarom ook dat wij nog lang geen nieuwe meubels hoeven te kopen. Het fijne aan dit bedrijf is dat u ze niet alleen kunt inschakelen voor meubelreiniging, maar ook voor het schoonmaken van kleden en dergelijke. Wij hebben daarom ook meteen ons vloerkleed bij deze mensen laten reinigen. 

Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen

Wij zijn heel blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen want wij hebben prachtige meubels gekregen. Deze zien er weer als nieuw uit en wij zijn er zeker van dat wij weer vele jaren op schone meubels kunnen zitten. Kortom:

  • Wij zijn heel blij met de geleverde service
  • Wij zijn heel erg goed geholpen 
  • Wij raden dit bedrijf van harte aan 

Mocht u ook uw meubels willen laten schoonmaken, dan kan ik u aanraden om een keer naar Cinocleaning.com te komen surfen.