Bent u op zoek naar mogelijkheden om een professioneel filmpje te laten maken? Dan willen wij u graag laten weten dat Drone Professionals u mogelijkheden te bieden heeft die niet iedere cameraman u te bieden heeft. Bij ons bedrijf kunt u namelijk een drone video laten maken. Een drone video laten maken is iets wat veel mensen graag zouden willen, maar velen denken dat dit een zeer dure aangelegenheid wordt. Dat is bij onze concurrenten inderdaad het geval, maar bij ons kunt u een drone video laten maken zonder dat u daar diep voor in de buidel hoeft te tasten. U zult merken dat wanneer u bij ons een drone video laten maken wilt, wij u heel goed van dienst zullen zijn. Zoals u misschien weet, is het verplicht om in Nederland een vergunning te hebben wanneer iemand met een drone wil gaan vliegen. Dat betekent dat bedrijven op cursus moeten en dat zij hun papieren in orde moeten hebben. Wij hebben dat allemaal keurig gedaan en vandaar dat u er zeker van kunt zijn dat wij altijd veilig te werk gaan. Wij weten precies wat wel en niet mag wanneer u bij ons een drone video laten maken wilt en u hoeft dan ook niet bang te zijn dat wij u in gevaar brengen wanneer u wilt dat wij u filmen. Als u meer informatie over onze mogelijkheden wilt weten, of wanneer u ons een drone video laten maken wilt, dan hopen wij een keer iets van u te mogen horen. Wij staan u graag te woord en wij leggen u dan ook graag uit wat wij allemaal voor u kunnen doen. Op onze site kunt u ook beelden bekijken die wij reeds geschoten hebben. U zult zien dat wij heel veel mogelijkheden bieden en wij hopen daarom ook dat u een keer met ons in gesprek zou willen gaan om te horen wat u voor ogen heeft.

Een drone video laten maken hoeft niet duur te zijn

Wanneer u een beperkt budget heeft, hoeft dat niet te betekenen dat u het drone video laten maken meteen uit uw hoofd moet zetten. Omdat wij het belangrijk vinden om onze klanten goed te helpen, hebben wij het drone video laten maken niet duur gemaakt. Wij hebben op deze manier al heel veel mensen kunnen voorzien van de beelden die zij graag wilden hebben. Het was voor ons altijd een plezier om deze mensen van dienst te zijn en wij waren dan ook altijd heel erg blij om te horen dat zij zo onder de indruk waren van onze beelden. Mocht u dus ook een filmpje willen laten maken, schakel ons dan in. Het maakt niet uit waar u ons voor wilt inschakelen. Wij hebben reclamefilmpjes gemaakt, maar u kunt ons ook vragen wanneer u bijvoorbeeld een muziekvideo wilt opnemen. Ook kunt u ons inschakelen wanneer u gaat trouwen. Wij hebben al menig huwelijk vastgelegd vanuit de lucht en u zult zien dat dit altijd tot heel mooie beelden heeft geleid. Kom de voorbeelden een keer bekijken op onze site.

Ook voor fotografie kunt u ons inhuren

Aangezien onze drone ook is uitgerust met een fotocamera, betekent dit dat u ons ook kunt inschakelen wanneer u een mooie foto vanuit de lucht wilt nemen. Denk hierbij aan:

  • foto’s van een huis dat u wilt verkopen
  • een mooie groepsfoto van de gasten op uw huwelijk
  • een mooie foto van uw tuin die in bloei staat

Wij helpen u graag aan mooie beelden en / of foto’s. Kijk even op Drone-Professional.nl voor meer informatie.