Ons bedrijf vindt het belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en daarom zorg ik er als manager altijd voor dat wij ieder jaar een training kunnen volgen zodat onze mensen zich kunnen blijven ontwikkelen. Dit is voor deze mensen heel erg prettig en voor ons als bedrijf is het ook belangrijk om te zorgen dat ons personeel weet wat er allemaal gaande is in het vakgebied. Dit jaar heb ik gekozen om een vmware training te gaan volgen. Ik had namelijk van diverse mensen gehoord dat zij een vmware training hadden gevolgd en zij waren daar zeer over te spreken. Omdat de vaardigheden die je tijdens een vmware training leert, heel erg goed te gebruiken waren binnen ons bedrijf, leek het mij een goede keus om met een groepje mensen deze vmware training te gaan volgen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een dergelijke vmware training te gaan volgen. Het is niet eenvoudig om een goed bedrijf te vinden dat je aan een dergelijke vmware training kan helpen. Het is namelijk zo dat het hier gaat over specifieke kennis en die heeft niet iedereen. Vandaar dat wij heel blij waren dat wij op een gegeven moment bij de mensen van flane terecht wisten te komen. Deze mensen doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen en het was voor mij dan ook prettig om ons hier in te schrijven voor de vmware training. Het fijne was dat wij al op heel korte termijn konden beginnen en dat betekende dat wij dus nog voor de zomer klaar zouden zijn met deze leergang. Dat was precies waar ik naar op zoek was en dus heb ik meteen even contact opgenomen met de mensen van flane om te horen wanneer wij zouden kunnen beginnen. 

Wij leerden heel veel tijdens de vmware training

Toen wij eenmaal onze inschrijving hadden geregeld, hebben wij gekeken wie er allemaal wilden komen naar de vmware training. Wij merkten dat ons personeel zo enthousiast was dat wij uiteindelijk besloten hebben om plaatsen bij te boeken. Wij hadden dus hoge verwachtingen van de vmware training en ik kan u zeggen dat wij allesbehalve teleurgesteld werden. Het was namelijk zo dat wij heel veel interessante kennis opgestoken hebben en dat wij blij waren dat wij hier in de leer zijn gegaan. De instructeur was een zeer deskundig persoon en deze wist ook heel goed de kennis over te brengen. Wij hadden tijdens de vmware training altijd alle ruimte om vragen te stellen en wij leerden iedere keer ontzettend veel.

Wij zijn helemaal op de hoogte 

Wij hebben de training inmiddels afgerond en ik kan u zeggen dat wij heel veel geleerd hebben. Wij hebben heel veel nuttige kennis opgedaan en kunnen dan ook zeggen dat:

  • Wij heel veel aan deze training hebben gehad
  • Wij heel veel nuttige kennis op hebben gedaan 
  • Wij deze training met veel plezier hebben gevolgd

Mocht u ook overwegen om hier een training te volgen, dan kan ik u dat alleen maar aanraden.