Ons bedrijf heeft afgelopen jaar een heel grote order binnengekregen. Dat was heel erg prettig want de afgelopen jaren gingen de zaken niet heel goed omdat de economie niet optimaal was. Wij hebben daarom deze nieuwe order met beide handen aangenomen. Het eiste echter wel een aantal aanpassingen van onze werkplaats. Wij moesten namelijk met heel veel onderdelen gaan werken en wij waren bang dat wij niet voldoende opslagruimte hadden om al deze onderdelen te herbergen. Beter gezegd, wij hadden weliswaar de ruimte, maar niet de opslagmogelijkheden om deze onderdelen ook goed te organiseren. Wij hebben daarom gekeken of wij ergens een stelling konden kopen. Dat bleek echter al snel niet de moeite waard te zijn. Een stelling kopen kan behoorlijk in de papieren lopen en omdat wij de stelling maar een jaar nodig hadden, leek het ons geen goede zet om er een te kopen. Wij waren dan ook blij verrast toen wij lazen dat je vandaag de dag ook een stelling huren kunt. Een stelling huren zou voor ons heel ideaal kunnen zijn en wij zijn dan ook meteen gaan kijken hoe en waar wij een stelling huren konden. Wij zijn op het internet gaan kijken en al heel snel zagen wij dat wij het beste in zee konden gaan met de mensen van LP Petersen. Deze mensen doen er alles aan om iedereen van de juiste stellages te voorzien en je kunt hier dus ook terecht wanneer je een stelling huren wilt. Wij zijn meteen meer informatie gaan inwinnen over het stelling huren en ik kan u zeggen dat wij al heel snel een duidelijk beeld hadden van de mogelijkheden. Het was al heel snel duidelijk dat wij hier graag zaken wilden gaan doen want een stelling huren was de ideale oplossing voor onze situatie. Wij hebben daarom even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf en wij werden meteen heel vriendelijk te woord gestaan. 

Een stelling huren kan veel geld besparen

Als je een stelling huren gaat, kun je er zeker van zijn dat je veel minder kosten gaat maken. Wij konden er namelijk ook een kopen, maar daarmee zouden wij veel geld over de balk smijten. Vandaar dat voor ons een stelling huren ideaal was. De mensen van LP Petersen hebben er ook alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen. Je kunt hier namelijk niet alleen een stelling huren, ze kunnen hem ook nog eens voor je leveren en voor je monteren. Wij hoefden dus alleen maar aan te geven dat wij met hen in zee wilden gaan en vervolgens hebben zij alles voor ons geregeld. Wij zijn dan ook zeer tevreden over dit bedrijf. 

Wij kunnen weer een jaar vooruit

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan en wij raden iedereen aan om ook een keer naar de mogelijkheden van deze firma te gaan kijken. Hier kunt u:

  • Voor een heel goede prijs stellingen komen huren 
  • Tweedehands stellingen kopen 
  • Altijd terecht met uw vragen over hoe u een goede opslag kunt indelen 

Wij raden LP Petersen van harte aan.