Wij hebben laatst het bijgebouw van ons bedrijf gesloopt. Wij hebben namelijk vorig jaar plannen laten maken voor nieuwbouw en dat betekende dat eerst een deel van het oude gebouw moest wijken. Dat was een hele klus want het gebouw lag beschut waardoor wij er niet met het grote materieel konden komen. Wij moesten dus alles voorzichtig afbreken, ook omdat wij geen schade wilden toebrengen aan de overige gebouwen. Wij hebben daarom meteen gekeken hoe wij het beste te werk konden gaan en al snel werd duidelijk dat wij er vooral voor moesten zorgen dat wij ons afval snel konden afvoeren. Wij wilden daarom graag afvalcontainers huren zodat wij ons afval meteen in de juiste bak konden doen om het vervolgens af te voeren. Wij hebben even gekeken waar wij vandaag de dag moesten zijn wanneer wij afvalcontainers huren wilden en dat hebben wij gedaan via het internet. Hier kun je heel veel interessante mogelijkheden vinden en wij hebben uiteindelijk de site bedrijfsafval gekozen om zaken mee te gaan doen. Wij lazen hier namelijk heel veel interessante informatie over het afvalcontainers huren en wij hadden al snel in de gaten dat dit bedrijf ook veruit het voordeligst was. Wij hebben daarom meteen even contact opgenomen met deze mensen om te horen wat zij allemaal voor ons konden betekenen en wij kregen te horen dat zij ons graag wilden helpen wanneer wij afvalcontainers huren wilden bij hen. Zo gezegd zo gedaan, wij hebben aangegeven welke soorten afval wij wilden afvoeren en toen heeft dit bedrijf ons van de juiste containers voorzien. Wij hadden niet verwacht dat het afvalcontainers huren zo eenvoudig geregeld kon worden. 

Wij konden hier snel afvalcontainers huren

Wij hadden enigszins haast bij onze klus omdat wij alles binnen vier weken helemaal met de grond gelijk moesten hebben gemaakt. Wij hebben daarom gekeken bij welk bedrijf wij snel afvalcontainers huren konden en dat bleek dus via bedrijfsafval.nl te zijn. Dit bedrijf heeft ons heel erg goed geholpen en wij hebben dankzij hun goede adviezen ook nog eens heel veel geld weten te besparen. Dat was heel prettig en het is dan ook om die reden dat het mij een goed idee leek om even in de pen te klimmen om wat meer te schrijven over het hoe en wat omtrent het afvalcontainers huren. Mocht u er ook een willen huren, dan raad ik u aan om dat via bedrijfsafval.nl te doen. Hier kunt u namelijk voor een goede prijs de juiste container voor het juiste soort afval huren. Dat was voor ons heel erg ideaal en wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan. 

Al ons afval is op tijd afgevoerd

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Wij konden hier voor een heel goede prijs ons afval laten afvoeren en dat was precies wat wij zochten. Kortom:

  • Wij konden hier heel snel geholpen worden 
  • Wij hebben hier veel geld weten te besparen 
  • Wij zijn nu van al ons afval af

Kijk voor meer informatie over dit bedrijf even op bedrijfsafval.nl. 

Lees meer…