Hebt u een online webwinkel? En gaat het voor de wind? Dan hebt u waarschijnlijk heel wat verschillende producten op voorraad. In verscheidene maten. Dat kan behoorlijk onhandig zijn, zeker als u verpakkingsmateriaal zoekt dat u voor al deze producten kunt gebruiken. Zelf dozen op maat maken zou helemaal perfect zijn en dat is waar dozenlatenmaken.nl om de hoek komt kijken. Want bij Dozenlatenmaken kunt u, zoals de naam al zegt, uw gewenste maten aan ons doorgeven waarna wij de dozen op maat maken voor u. En het doorgeven van deze afmetingen is niet het enige wat u kunt aanvinken. Ook bepaalt u het type doos en de kwaliteit. Wij gaan deze dozen op maat maken en sturen ze vervolgens geheel gratis naar u op. Daarbij garanderen we een landelijke dekking. Voor bestellingen naar het buitenland zullen we wel extra kosten in rekening moeten brengen. Nu kunt u eindelijk uw eigen gepersonaliseerde doos laten maken voor in principe al uw zogenaamde hardlopers. Geen gedoe met te kleine dozen of juist te grote dozen waar u weer heel wat extra verpakkingsmateriaal in kwijt moet. Dat is nogal een gedoe en brengt de efficiëntie binnen uw bedrijf tot een staande. Kies voor de juiste maten zodat u ieder product, of het nu breekbaar is of niet, op een veilige manier kunt verpakken en kunt verschepen. Het zal zeker niet de enige keer zijn dat u bij ons dozen op maat laat maken. Vergeet dus niet om na het bestellen de website op te slaan tussen uw favoriete websites, dus door ons te bookmarken. Dan kunt u bij een volgende bestelling uw bestelhistorie ook direct even checken.

Uw eigen dozen op maat maken met deze handige tool

Hoe gaat het dozen op maat maken nu eigenlijk in zijn werk? Kortom: hoe zet u ons zo spoedig mogelijk aan het werk? Kies eerst de gewenste doos uit. Wij maken onder andere golfkartonplaat, vouwdozen, wikkeldozen voor bijvoorbeeld boeken, postdoosjes en ook vakverdelers geheel op maat. Vakverdelers kunt u in de doos zelf aanbrengen en bieden een stevige steun als u bijvoorbeeld glaswerk verstuurt. Vervolgens geeft u de gewenste lengte en breedte aan. Dat doet u door de binnenmaten in te vullen. Let er dus op dat u de binnenmaat en niet de buitenmaat op deze plek invult. Dan vult u het gewenste aantal in. Wij versturen per 50 dus het is handig om 50, 100, 150 et cetera in te vullen. Ten slotte kiest u de kwaliteit uit zoals het goedkope enkelgolf 3 mm of dubbelgolf 7 mm net als de kleur, doorgaans bruin of wit. U vindt direct de totale prijs van het dozen op maat maken door ons bedrijf. Gaat u hiermee akkoord? Rondt dan de bestelling af door uw contact-, adres- en/of bedrijfsgegevens in te vullen en te betalen via iDEAL of betaal achteraf op factuur mits u als bedrijf bestelt.

Bestel vervolgens en ontvang de dozen binnen enkele dagen in huis

Dozen op maat maken is voor ons een koud kunstje en u kunt er dan ook wel vanuit gaan dat uw producten binnen enkele werkdagen worden bezorgd. Omdat wij ons alleen richten op het dozen op maat maken kunnen wij snel en secuur werken. Mocht u nog vragen hebben, complimenten dan wel klachten willen melden of eerst een offerte willen ontvangen omdat u graag een bulkbestelling zou willen plaatsen, dan raden we het u aan om gebruik te maken van ons e-mailadres en ons telefoonnummer. U hoort vervolgens zo spoedig mogelijk van ons.

Lees meer…