Wij gaan ieder jaar met de caravan op vakantie en doorgaans gaan wij naar verre oorden. Dit jaar wilden wij het echter eens anders aanpakken omdat onze kinderen steeds lastiger worden tijdens lange autoritten. Wij hebben daarom besloten om deze keer vakantie in eigen land te gaan vieren. Dat was een heel goede beslissing, want het weer was zeer warm in Nederland en dus hoefden wij ook helemaal niet naar het zuiden van Italië af te reizen om een goede tijd te hebben. Wij hebben dit jaar op een camping in Noord-Brabant gestaan en dat is ons heel erg goed bevallen. Mocht u daarom ook graag een goede camping in Noord-Brabant willen vinden, dan raad ik u aan om een keer naar Slotcranendonck.nl te gaan kijken. Deze camping in Noord-Brabant is alles wat u nodig heeft wanneer u even lekker de boel de boel wilt laten. Wij hadden nooit verwacht dat wij het zo leuk zouden vinden op een camping in Noord-Brabant. Wij hebben hier een heel goede tijd gehad en wij raden iedereen aan om hier een keer te komen kijken. U zult merken dat u hier heel veel interessante mogelijkheden aangeboden krijgt waardoor ook de kinderen het naar hun zin zullen hebben. Wij hebben gemerkt dat wij geen kind aan onze kinderen hadden. Zij hebben zich heel goed vermaakt en vonden het heerlijk om de hele dag te kunnen grasduinen op deze camping in Noord-Brabant. Het fijne aan deze camping in Noord-Brabant is bovendien dat men hier heel redelijke tarieven hanteert voor de standplaatsen. Wij hadden een heel ruime plek en dat was wel even iets anders dan wat wij gewend waren in het zuiden van Italië. Wij hadden hier altijd heel veel last van buren die zo dicht op ons stonden dat het leek alsof ze bij ons in de caravan lagen te slapen. Op deze camping in Noord-Brabant hadden wij een heel ruime standplaats en dat zorgde ervoor dat wij een heerlijk rustige vakantie konden genieten.

Dit is een prachtige camping met binnenzwembad

Onze kinderen kunnen zich stierlijk vervelen en vandaar dat wij er altijd alles aan doen om hen een plek te bieden waar ze goed kunnen spelen. Wij wilden daarom ook per se op een camping met binnenzwembad gaan staan. Wanneer je namelijk op een camping met binnenzwembad staat, dan weet je zeker dat de kinderen zich zullen vermaken, ongeacht wat voor weer het is. Als je voor een goede camping met binnenzwembad gaat, moet je echt op SlotCranendonck.nl zijn. Deze camping met binnenzwembad is alles wat kinderen zich kunnen wensen. Het water heeft een heerlijke temperatuur en bovendien is er steeds toezicht. Daardoor hoef je als ouders ook niet bang te zijn dat je kinderen iets zal overkomen. Deze camping met binnenzwembad is ons dan ook heel erg goed bevallen en wij zouden iedereen willen aanraden om een keer op de site van deze camping te gaan kijken. Het adres van deze camping is SlotCranendonck. U kunt ook eenvoudig een reservering plaatsen via deze site.

Wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar

Wij hebben een heel goede tijd gehad op deze prachtige camping en wij zijn zo enthousiast over deze camping, dat wij voor dit jaar alweer gereserveerd hebben. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over deze camping
  • wij komen volgend jaar zeker weer terug naar deze camping
  • wij zijn hier altijd voor een heel goede prijs geholpen

Mocht u nog niet op de site van dit bedrijf hebben gekeken, dan raad ik u aan om dat alsnog even te doen.

Categorieën: Vakantie en Recreatie