Bij ons op de camping komen altijd heel veel mensen en deze maken altijd intensief gebruik van onze toiletgebouwen. Al snel na de opening van onze camping ontdekten wij dat mensen de raarste dingen door de gootsteen spoelen en dat zorgt ervoor dat wij regelmatig verstopping hebben. Dat is heel vervelend en dus hebben wij onlangs gekozen om overal filters te installeren. Het is namelijk zo dat je beter iets kunt doen om het probleem op te lossen dan dat je mensen gaat vragen om ergens op te letten want mensen zijn bij ons op vakantie en zij hebben geen zin om moeilijk te moeten doen. Vandaar dat wij filters hebben gekocht en deze hebben geïnstalleerd. Wij merkten echter al snel dat ook daarmee de kous nog niet af was. Wij moesten namelijk nog een filterbehuizing aanbrengen. Wanneer je namelijk geen goede filterbehuizing aanbrengt, kan het zijn dat je filter niet goed functioneert. Dat was bij ons het geval en vandaar dat wij gekeken hebben waar wij iemand konden vinden die ons aan een goede filterbehuizing kon helpen. Wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden om een keer met een specialist te kunnen praten die ons alles over de juiste filterbehuizing voor onze situatie kon vertellen. Wij hebben daarom even op het internet gekeken naar de mogelijkheden om te zien waar wij moesten zijn om deze specialist te vinden en zo kwamen wij al heel snel terecht bij de mensen van Techno Filter. Deze mensen moet je hebben wanneer je op zoek bent naar een goede filterbehuizing. Het is namelijk zo dat deze mensen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen en ook doen zij er alles aan om je voor een goede prijs het juiste product te leveren. Dat was precies waar wij naar op zoek waren, dus wij wilden graag even met deze experts in gesprek. 

Wij vonden hier een betaalbare filterbehuizing

Toen wij eenmaal met de mensen van Techno Filter in gesprek gingen over de filterbehuizing die wij nodig hadden, kregen wij te horen welke mogelijkheden er allemaal waren. Wij hebben toen het advies gevolgd van de expert van dit bedrijf en zodoende konden wij uiteindelijk een heel goede filterbehuizing aankopen. Het fijne aan dit bedrijf is dat zij altijd een voorraad hebben liggen waardoor je je aankoop dus al heel snel in huis kunt hebben. Wij hebben de ene dag onze filterbehuizing besteld en de volgende dag hadden wij onze bestelling al in huis. Dat was de service waar wij naar op zoek waren. 

Wij hebben nooit meer problemen 

Sinds wij de filters en de juiste behuizingen hebben aangebracht, hebben wij nooit meer problemen. Dat is ontzettend fijn en wij zijn dan ook blij dat wij deze firma gevonden hebben. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen 
  • Wij hebben hier een heel goede filter kunnen kopen 
  • Wij hadden ons filter al heel snel in huis 

Mocht u ook op zoek zijn naar een goed filter, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van technofilter te komen kijken.