Zweedse pantoffelsIk had in het verleden heel vaak last van koude voeten als ik thuis was, maar sinds ik zweedse pantoffels draag is dit een probleem dat ik eigenlijk nooit meer ervaar! Ik heb een slechte doorbloeding en heb het daardoor vaak koud. Het maakt eigenlijk weinig uit wat voor schoenen ik draag, zolang ik niet heen en weer loop, koelt mijn onderstel gewoon heel erg snel af. In huis draag ik liever geen schoenen, dat vind ik minder prettig. Ik vind het gewoon een stuk comfortabeler om een paar sloffen aan te trekken. Nu draag ik dus altijd zweedse pantoffels, sterker nog, ik zweer hierbij. Maar in het verleden had ik deze niet en dan konden de pantoffel nog zo dik zijn en nog zo goed gevoerd zijn met warme materialen, uiteindelijk werd mijn voet toch altijd weer koud. Ontzettend frustrerend natuurlijk, want in een koude voet krijg je ook al snel kramp. En zijn je voeten koud, dan wordt de rest van je lichaam ook binnen de kortste keren kouder, waardoor je zomaar weer zit te rillen op de bank. Maar zoals gezegd ben ik helemaal van dit probleem verlost sinds ik zweedse pantoffels draag!

Zweedse pantoffels zijn warm

Hoe ben ik er nu bij gekomen om zweedse pantoffels te gaan dragen? Ik zag deze op een gegeven moment een keer in een webshop staan en toen dacht ik: als het ergens vaak koud is, dan is het wel in Scandinavië. Zweden weten waarschijnlijk dan ook als geen ander hoe ze een product moeten maken dat jou lekker warm houdt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ze toen nog niet meteen gekocht heb, want ze waren toch wel redelijk prijzig. Maar toen ik de volgende winter weer zat te kleumen, schoten de zweedse pantoffels weer door mijn hoofd. Ik ben toen nog eens op zoek gegaan of ze echt zo aangenaam zouden zijn als ik dacht en van welke materialen ze nu eigenlijk gemaakt worden. Ik kwam erachter dat ze van natuurlijke schapenvachten gemaakt worden en dat dit ze uitstekende eigenschappen meegeeft, zoals:

  • heerlijke warmte
  • zacht comfort
  • geen nare geurtjes

Daar werd als ander pluspunt nog bij vermeldt dat je ze eigenlijk nooit hoeft te wassen, omdat de wollen binnenkant niet gaat stinken en zichzelf schoonhoudt. Al met al hebben zweedse pantoffels dus verschillende uitstekende eigenschappen!

Sterk en comfortabel

Door de wollen voering zijn de zweedse pantoffels heerlijk zacht en doordat de zolen gemaakt zijn van Ethyleen Vinyl Acetaat zijn ze erg sterk. Je kunt er gerust een stukje mee buiten lopen, zonder dat je meteen beschadigingen in de zolen krijgt. Doordat de materialen allemaal erg sterk zijn, slijten ze niet snel, waardoor je ze echt jarenlang kunt gebruiken. Ik draag ze nu zelf twee jaar en ik moet inderdaad zeggen dat ze er nog steeds uitstekend uitzien. Er zijn eigenlijk nog steeds geen sporen van slijtage te vinden. Als jij ook zweedse pantoffels wilt kopen, waar kun je dan terecht? Het best ga je hiervoor naar Shepherd-Pantoffels.nl, de specialist op dit gebied in Nederland. Zij bieden een heel ruime keus aan Shepherd Pantoffels, met voor dames, heren en kinderen verschillende modellen en stijlen in de collectie. Want dat is ook nog een belangrijk punt om te melden, dit schoeisel ziet er ook gewoon heel mooi uit! Natuurlijk is dat niet het belangrijkste voor iets dat je eigenlijk alleen bij huis draagt, maar het is natuurlijk wel mooi meegenomen! Wil jij ook nooit meer last hebben van koude voeten? Dan kan ik je echt aanraden om de zweedse pantoffels van Shepherd te gaan dragen!

Lees meer…

Categorieën: Mode en Kleding